Banner Professionals in Food Den Bosch

Professionals in Food

Professionals in Food wijdt zich exclusief aan het samenbrengen van Food professionals en organisaties in de levensmiddelenindustrie. Dat doen we vanuit een frisse aanpak: no-nonsense, open en duidelijk, mét specialistische marktkennis en creatieve oplossingen voor bezettingsvraagstukken.

De werkvelden waarin wij opereren zijn QA, QC, laboratorium, proces- en productontwikkeling (R&D), operations en marketing & sales. Binnen de levensmiddelenindustrie zijn wij dan ook van alle markten thuis. Wij werken op basis van werving en selectie, interim(management), detachering en uitzending.

Professionals

Professionals in Food richt zich exclusief op de werving, selectie en tewerkstelling van gediplomeerde professionals in de levensmiddelenindustrie. Jaarlijks bemiddelen wij vele productiemanagers, QA en QC managers, laboranten en analisten, productontwikkelaars, procestechnologen, auditoren en accountmanagers naar een nieuwe baan (vast en tijdelijk) of opdracht. Voor alle vacatures die wij uitzetten hebben wij expliciet opdracht gekregen van onze opdrachtgevers.

In onze vacatures kun je zien op welke basis deze vervuld worden. Je kunt direct in dienst treden bij onze opdrachtgever of middels een uitzend- of detacheringsovereenkomst. Ook als je eerst via een uitzend- of detacheringsovereenkomst start (wij zeggen dan 'via ons'), kan er uitzicht zijn op een langdurig dienstverband bij de opdrachtgever. De opdrachtgever neemt je dan na verloop van tijd zelf in dienst.

Wij vinden het belangrijk dat medewerkers zich kunnen ontwikkelen. Intern investeren we in opleiding en begeleiding, maar ook in onze gedetacheerden investeren we graag. Sommigen begeleiden we inhoudelijk op hun werk, anderen gaan meer op in het primaire proces van de inlener en worden door hen begeleid. Wat de individuele situatie ook is, wij bieden al onze gedetacheerden jaarlijks kosteloos een vakgerichte training aan.

Ben je geïnteresseerd? Neem dan snel deel aan ons netwerk door je in te schrijven of te solliciteren op één van de door ons geboden vacatures. We nemen gegarandeerd binnen vijf werkdagen contact met je op om jouw ambities, wensen en eisen te bespreken. Je kunt ons ook volgen op LinkedIn.

Lees meer over wat we kunnen betekenen voor Professionals

Opdrachtgevers

Of je nu besluit een opdracht uit te zetten bij Professionals in Food op basis van detachering, uitzending of werving en selectie; in alle gevallen factureren wij pas als de kracht start. Bij werving en selectie treedt de professional direct bij jou in dienst. Bij detachering leen je de kracht in voor een vast aantal uur per week gedurende een vooraf gedefinieerde periode. Bij uitzending kan het aantal uur variëren en is de overeenkomst voor beide partijen op ieder moment opzegbaar.

Ook kan een interimmer tijdelijk de continuïteit binnen je bedrijf borgen totdat je een permanente invulling van een vacature hebt gerealiseerd. Ons netwerk onder ZZP'ers is groot. Daarnaast werken wij intensief samen met een aantal consultancybedrijven in de levensmiddelenindustrie. Afhankelijk van de exacte invulling van het project ontstaat er een directe samenwerking tussen opdrachtgever en partner of verloopt de samenwerking via Professionals in Food.

In alle gevallen adviseren wij je graag over de gevolgen van je keuze van aanstelling.

Lees meer over wat we kunnen betekenen voor Opdrachtgevers

Fitch

Past de persoonlijkheid van de kandidaat bij het bedrijf? De lijst met assessments en psychologische tests is eindeloos. Een psychologisch model dat nauwe banden heeft met de persoonlijkheidsmodellen als 'The Big Five' en 'De Roos van Leary' is de Fitch methode. Fitch staat voor 'fit' en 'match', wat wil zeggen dat het model mensen en situaties (bijvoorbeeld functies of doelstellingen) met elkaar kan matchen, en zo de beste fit kan uitwijzen.

Hoe pas jij in je functie? In de uitgebreide karakteranalyse gaat onze Fitch Consultant in op wat de functie van je vraagt en in hoeverre jouw gedrag daarbij aansluit. De persoonlijke ontwikkelpunten komen hierbij naar boven. Medewerkers die goed op hun plek zitten, krijgen energie van wat ze doen. En die medewerkers zijn waardevol binnen het bedrijf.

Lees meer over Fitch assessments

Talent werven en behouden - VMT Trends 2016