Banner Pilz

Automatiseringssysteem PSS 4000

Het automatiseringssysteem PSS 4000 is een van de veiligste en gemakkelijkste systemen voor de complete automatiseringstechniek. Met dit systeem levert Pilz u een flexibel en makkelijk te integreren automatiseringssysteem voorzien van een webgebaseerde visualisering. Met de PSS 4000 bent u verzekerd van veiligheid en haalt u een oplossing voor Industrie 4.0 in huis.

Meer over Automatiseringssysteem PSS 4000

Besturingstechniek

PNOZmulti 2 is het besturingssysteem van Pilz dat u met gemak meerdere veiligheidsfuncties op uw besturing of installatie laat installeren. Zeer eenvoudig en tevens compatibel met uw wensen. Het besturingssysteem is gemakkelijk modulair uit te breiden en biedt verschillende diagnosemogelijkheden. PNOZmulti 2 staat voor veilige complete oplossingen in samenhang met sensoren, besturingstechniek, bediening en bewaking.

Meer over besturingstechniek

Sensoriek - veilige sensoren PSEN

Veilige PSEN sensoren kennen een hoge compatibiliteit met andere producten. Ze zijn inzetbaar voor diverse technologieën en geschikt voor de meest afwijkende toepassingen. Omdat iedere PSEN gecertificeerd is volgens EN ISO 13849-1 en EN/IEC 62061, is de veiligheid en kwaliteit gegarandeerd.

Meer over veilige sensoren

Industrie 4.0

Wat als geïndividualiseerde producten verkrijgbaar zijn tegen kosten van massaproductie? Industrie 4.0 maakt het mogelijk. Dankzij een flexibele productie en intelligente netwerkvormen is automatisering van de toekomst mogelijk, waarbij hoge eisen worden gesteld aan bescherming van personen en veiligheid van gegevens. Pilz denkt actief mee aan verdere invulling van Industrie 4.0 om zo de voordelen ervan de verbreden.

Meer over Industrie 4.0

Machineveiligheid in de voedingsmiddelenindustrie

In de voedingsmiddelenindustrie zijn eisen en normen van het grootste belang. Juist daar verdient machineveiligheid volledige aandacht. Pilz garandeert flexibiliteit van uw installaties om diverse producten te fabriceren onder relevante normen (ISO, ANSI en IEC). Daarnaast worden door middel van risicoanalyse van uw machines, de valkuilen in beeld gebracht en worden maatwerk oplossingen aangedragen.

Meer over machineveiligheid in de voedingsmiddelenindustrie