Banner N&S Quality Consultants B.V.

N&S Quality Consultants B.V.

We regelen, ontzorgen en denken mee als het gaat over kwaliteit, voedselveiligheid, arbo en duurzaamheid.

De mensen van N&S willen graag herkend worden als betrokken en toonaangevende professionals die staan voor een resultaatgerichte aanpak. We hebben sinds onze start in 1994 naam gemaakt als een partij die langdurige relaties aangaat met haar opdrachtgevers en partners. En die staat voor totaaloplossingen op het gebied van kwaliteit, voedselveiligheid, arbo en duurzaamheid.

Meer lezen..

MAAT IN OPLEIDEN

Kennis, vaardigheden en vakmanschap als unique selling point van uw organisatie. Opleiden werkt! Kies voor de N&S Academy.

Werken met voeding vereist vakmanschap. Zeker als het versproducten zijn. We zien dat versinkopers en categorymanagers van grootwinkelbedrijven 'opleiden' steeds meer zien als een unique selling point van hun toeleveranciers. De vakspecifieke opleidingen van N&S sluiten naadloos aan op deze ontwikkeling. Wij trainen bijvoorbeeld uw medewerkers in het handhaven van een geïmplementeerd systeem of het bijhouden van kwaliteit in de brede zin. Om voedselveiligheid en hygiëne binnen bedrijven te bevorderen, biedt de N&S Academy meerdere cursussen en workshops aan. Wanneer de arbeidsomstandigheden goed zijn, hebben werknemers meer plezier in hun werk en zijn daardoor beter gemotiveerd. Ook zal het verzuim teruglopen. Hier hebben werknemers en werkgevers beiden baat bij.

N&S Academy helpt ondernemers en managers met een breed opleidingspakket op het gebied van kwaliteitszorg, voedselveiligheid en arbo.

Meer lezen..

INTERESSANTE OPLEIDINGEN

DETACHEREN

Detacheren is de kortste weg naar gekwalificeerde kwaliteitsmedewerkers of -managers. Gebruik ons talent. De hersens en handen van onze mensen maken uw team compleet.

Als bijvoorbeeld uw kwaliteitsmanager of -medewerker tijdelijk niet beschikbaar is, is het belangrijk dat u hem of haar op de best mogelijk manier vervangt. Kwaliteitszorg is nu eenmaal een continu proces waarin voedselveiligheid een cruciale rol speelt. Misschien heeft u behoefte aan een impactvolle interim manager die uw QA-afdeling naar een hoger niveau brengt. Wat uw capaciteitsbehoefte ook is: N&S Detachering biedt u de best passende oplossing.

Meer lezen..

ADVISEREN VOEDSELVEILIGHEID

Op het gebied van voedselveiligheid gelden - terecht - veel eisen. De controle op het handhaven van die eisen is streng en veelvuldig. Voedselveiligheid verdient hiermee extra aandacht.

Vanzelfsprekend ondersteunt N&S bij de implementatie van - en certificering voor - kwaliteitssystemen. Zowel HACCP en FSSC 22000 als private standaarden zoals BRC, IFS of QS hebben geen geheimen meer voor ons. Afhankelijk van uw vraag kunnen we zaken regelen of u ontzorgen als het gaat over het invoeren of verbeteren van een kwaliteitssysteem, voorbereiden en begeleiden van audits, onderhoud van het bestaande systeem of implementatie naar certificeerbaar niveau.

Meer lezen..

KENNISCENTRUM N&S

Wij weten dat er in de foodsector veel behoefte is aan specifieke kennis die eenvoudig te verkrijgen is en het kwaliteitssysteem in een organisatie ondersteunt. Met de ontwikkeling van het N&S Kenniscentrum spelen we in op de vragen van onze klanten. Het N&S Kenniscentrum archiveert én ontwikkelt kennis die u ondersteunt in uw ambitie om de door u geleverde kwaliteit en voedselveiligheid te handhaven en te verhogen.

Met het N&S Kenniscentrum heeft u een aanspreekpunt waar u met al uw vragen over normen, wetgeving (op kwaliteitsgebied) en dergelijke terecht kunt. Bijvoorbeeld via de digitale bibliotheek. Met een unieke inlogcode krijgt u via onze website toegang tot de bibliotheek. Hier staat alle informatie per categorie gerangschikt. Op ieder moment van de dag kunt u de bibliotheek raadplegen en u heeft hiermee toegang tot een schat aan kennis en achtergrondinformatie over onderwerpen als microbiologie, residuen, allergenen, etikettering en wetgeving.

Meer lezen..

Vacatures:

QA ADVISEUR KWALITEIT EN VOEDSELVEILIGHEID

Kwaliteitsmanager in Food / HBO/WO / Fulltime

Voor N&S Quality Consultants B.V. zijn wij op zoek naar een QA adviseur/QA manager die betrokken, zelfstandig is en zijn verantwoordelijkheid neemt voor zijn/haar eigen werk.

Lees meer op onze website

Werken bij N&S Quality Consultants B.V.

Wil je ook werken bij N&S, maar zit er nu geen vacature bij? Neem dan een kijkje op onze werken bij N&S website!