Header

Mérieux NutriSciences

Mérieux NutriSciences heeft zich in de afgelopen 25 jaar ontwikkeld tot één van de grootste en meest veelzijdige laboratoria en adviesbureaus voor voedselkwaliteit en –veiligheid in Nederland. Opdrachtgevers ervaren de voordelen van de analytische mogelijkheden van Mérieux NutriSciences. U kunt bij ons terecht voor onderzoek van voedingsmiddelen in alle stadia van productie, hygiëne-inspecties, metingen van afvalwater, technologische ondersteuning in productieprocessen.

Wij bieden analyses, advies, audits, training en onderzoek, met kennis van actuele wetgeving en expertise. Lokale en internationale bedrijven helpen wij niet alleen met analytische kwaliteit maar ook met praktisch toepasbare oplossingen bij kwaliteitsbeheersing en voedselveiligheidsvraagstukken.


Ontdek al onze diensten


Voedselveiligheid

Mérieux NutriSciences helpt en adviseert u graag op het gebied van voedselveiligheid. Wij kunnen producten controleren op de meest uiteenlopende contaminaties. Daarnaast zijn wij altijd op de hoogte van wettelijk eisen en weten we dus in hoeverre een gehalte van een stof mag voorkomen in een product. Met onze brede wetenschappelijke kennis en onze jarenlange ervaring willen wij graag voedselveiligheid garanderen.


Meer informatie

Microbiologisch onderzoek

Met microbiologisch onderzoek van Mérieux NutriSciences krijgt u meer inzicht in de kwaliteit van uw grondstoffen, productieprocessen en eindproducten. Wij kunnen bijvoorbeeld studies uitvoeren naar de microbiologische houdbaarheid van uw producten. Ook kunnen wij tellingen uitvoeren van bacteriën, schimmels en gisten. Met de testgegevens kunt u uw afnemers snel en eenvoudig overtuigen van de veiligheid van uw product.


Meer informatie

Voedselveiligheid

Mérieux NutriSciences beschikt over een breed wetenschappelijk kennisniveau en een groot netwerk met internationale laboratoria. Wanneer er legionellabesmetting in het water voorkomt, zijn er diverse eisen in het Drinkwaterbesluit vastgelegd. Mérieux NutriSciences heeft accreditatie voor het gehele onderzoek naar besmetting door legionella.


Meer informatie

Microbiologisch onderzoek

Als u de internationale markt probleemloos wilt betreden, is het van groot belang dat u de relevante regelgeving kent en zorgt dat u daaraan voldoet. Het vinden van de juiste bronnen en het bijhouden van alle wijzigingen en amendementen kost veel tijd en vereist specifieke vaardigheden. Onze update-abonnementen geven u de mogelijkheid om...


Meer informatie