banner Van Meeuwen productie

Van Meeuwen

Veiligheid is meer dan de keuze van de juiste smeermiddelen. Denk aan opslag, voorraadbeheer en het gebruik van de juiste gereedschappen. Van Meeuwen biedt u smeertechnische totaalservice met Het Concept van Smeerbeheer®. Onze Service Engineers zijn persoonlijk gecertificeerd als Onderhoudstechnicus HACCP (ISO 17024).

>> Lees hier meer over Van Meeuwen.

LUBRICATION Upgrade to food grade

Smeermiddelen moeten niet alleen de levensduur van uw machines en toepassingen garanderen. Ze moeten boven alles veilig zijn. Gegarandeerd. Al onze voedselveilige smeermiddelen zijn H1-geregistreerd. En de basisoliën en additieven die we gebruiken, passen uitstekend binnen uw HACCP-systeem. Voor elke toepassing hebben wij een product dat voldoet aan alle eisen.

>> Lees hier meer over onze smeermiddelen.

S-MAXX® Smeerschema-app

Welke machine moet u wanneer en met welk middel smeren? Wanneer moet u olie bijvullen of verversen? Krijgt u automatisch een seintje wanneer u een oliemonster moet nemen? De S-MAXX® smeerschema-app geeft u continu inzicht in de smeertechnische werkzaamheden. Zo haalt u alle voordelen uit uw smeerschema. En weet u ook dat u voldoet aan de HACCP-, ISO-, BRC- en IFS-normen en richtlijnen.

>> Lees hier meer over services.

SYSTEMS Veilig en efficiënt

Moet u de productie stilleggen om te smeren? Zijn smeerpunten lastig te bereiken en ontstaan er soms gevaarlijke situaties? Of verbruikt u onnodig veel smeermiddelen? Dan is het in negen van de tien gevallen een uitstekend idee om over te stappen op automatisch smeren. Wij leveren een breed assortiment automatische smeersystemen. Een investering die u vaak dubbel en dwars terugverdient.

>> Lees hier meer over smeersystemen.

EDUCATION Kennis als basis

Wij leiden uw medewerkers op in alles wat nodig is voor een optimaal smeertechnisch onderhoud van uw machinepark. In theorie en in de praktijk. Om zelf gedegen en veilig smeertechnisch onderhoud uit te voeren. En om succesvol bij te dragen aan productiezekerheid en productiviteit.

>> Lees hier meer over onze opleidingen.

Preventief onderhoud inzichtelijk met speciale app (video)