Banner Pilz

GULLIMEX brengt met VisioPointer kwaliteitsinspectie van voedingsverpakkingen naar het hoogste niveau in Nederland

Iedere voedselproducent werkt aan een zo hoog mogelijke kwaliteit met zo min mogelijk uitval. Want minder fouten betekent minder uitval en daarmee meer opbrengst. De nieuwe VisioPointer van Gullimex spoort fouten in productielijnen sneller op en integreert productoptimalisatie in de lijn. Met de VisioPointer Productie Optimalisatiemodule krijgt de operator onmiddellijk inzicht in de actuele kwaliteit van de productie. Dat betekent in één oogopslag de status van alle kwaliteitsmaatstaven van de productielijn.

Meer over kwaliteitsinspectie van voedingsverpakkingen

Dansensor: combinatie van gasmengers en off- en online gasanalyzers

Gasmenger · Max Mip Provectus

Een slimmere manier om gas te mengen! De revolutionaire MAP Mix Provectus werkt volgens een geheel nieuw principe om nauwkeurigheid, werking en uiterlijk van de gasmenger te verbeteren.

Meer over MAP Mix Provectus

Online gasanalyzer · MAP Check 3

Een slimmere manier om uw gasverpakkingsproces te controleren! Gasverpakken heeft de toekomst, maar niet voor verpakkers die teveel gas verbruiken. Daarom hebben we zo'n nauwkeurige gasanalyzer ontwikkeld.

Meer over MAP Check 3

Offline gasanalyzer · Checkmate 3

Flexibel, snel en nauwkeurig. Het leveren van constante kwaliteit en voortdurende klanttevredenheid is van groot belang. Hoe weet je zeker dat je voldoet aan de verwachtingen van de consument?

Meer over CheckMate 3

Offline gasanalyzer · CheckPoint 3

De CheckPoint 3 is de meest geavanceerde draagbare gasanalyzer op de markt waarmee u gemakkelijk en snel O2- en CO2-gehaltes in allerlei verpakkingen onder beschermende atmosfeer (MAP) kunt controleren

Meer over CheckPoint 3

Hygiena: Welke bioluminometer wordt er gebruikt in de voedingsindustrie?

ATP metingen en microbiologische testen in de voedingsindustrie. Hygiënecontrole op reiniging van installaties, CIP-systemen, transportbanden, nozzles etc. Welke ATP meter of bioluminometer wordt gebruikt bij welke testen?

Meer over bioluminometer

TempWeb

Draadloos registratie en bewakingssysteem voor o.a. temperatuur, luchtvochtigheid, CO2 en deurcontacten. In te zetten bij ingangscontrole, productieproces en uitgaande goederen.

Meer over TempWeb

Thermometers:

Voedselthermometers

Temperatuurbeheersing is één van de belangrijkste pijlers binnen diverse richtlijnen. Om de voedselveiligheid te kunnen waarborgen is het noodzakelijk om de CCP’s voor het bereiden, in- en terugkoelen, bewaren, transporteren en distribueren van levensmiddelen regelmatig te monitoren. Hiervoor zijn uiterst betrouwbare meetinstrumenten nodig.

Meer over Voedselthermometer

Infrarood thermometers

De Ebro infrarood thermometers zijn handzame, praktische meetinstrumenten voor snelle oppervlaktemetingen. Uiterst geschikt voor inspectie van inkomende goederen, ladingen en voor gebruik in de keuken en koelcellen. De infrarood thermometers van Ebro voldoen aan de richtlijnen van HACCP, BRC, IFS en ISO22000 en worden geleverd incl. ISO-kalibratiecertificaat.

Meer over Infrarood thermometers