Logo Contined

Contined B.V.
Agro Business Park 10
6708 PW Wageningen

Tel: +31 (0) 317465410
E mail: foodproducts@contined.nl
Website: www.contined.nl

Contined: Bridge to Better Food

Contined heeft meer dan 30 jaar ervaring als leverancier van zowel Technische- als Fruit ingrediënten. Door een uniek assortiment van natuurlijke ingrediënten en brede product- en proceskennis heeft Contined het doel om voeding te verbeteren. Samen met het moederbedrijf Bösch Boden Spies ontwikkelt Contined nieuwe productconcepten en brengt u graag tot nieuwe ideeën. Contined kan u diverse natuurlijke oplossingen bieden waarbij u kunt denken aan:

Natuurlijke oplossing voor Smaak

Bent u op zoek naar oplossingen op het gebied van Smaakmaskering, Smaakverrijking en verbeterd Mondgevoel waarin smaken meer naar voren komen, dan kunnen we u diverse natuurlijke oplossingen bieden met de volgende ingrediënten:

Boter/room/kaas concentraten, Pectine, Citrusvezel, Pruimenconcentraat en Gehydrolyseerde Guar

Smaak
Smaak

Natuurlijke oplossing voor Textuur

Wanneer u op zoek bent naar natuurlijke oplossingen op het gebied van: Gellering, Viscositeit, Stabiliteit, Emulgering en Procesbeheersing kan Contined u helpen op het gebied van:

Pectine, Citrusvezel, Appelvezel, Galactomananen

Textuur
Textuur

Natuurlijke oplossing voor Bruin Kleuring

Voor natuurlijke bruinkleuring heeft Contined een uniek product ter beschikking: Appelextract. Hiermee kunt u zowel op smaak als op kleur sturen en het Appelextract is zowel hitte, pH en licht stabiel.

Bruin Kleuring
Bruin Kleuring

Natuurlijke oplossing voor Fruit & Noten

Contined werkt op het gebied van Fruit en Noten met wereldwijd de grootste producenten en haalt de ingrediënten altijd direct van de bron. Fruit en Noten kunnen o.a. worden ingezet, voor: smaak, declaratie, zichtbaarheid, kleur en textuur. Contined kan u een breed en uniek assortiment aanbieden van:

Bevroren Fruit & Concentraat, Puree, Gedroogd fruit en Noten, Granulaat en Poeders

Fruit & Noten
Fruit & Noten

Natuurlijke oplossing voor Gezondheid

Voeding en Gezondheid wordt steeds belangrijker en transparantie speelt hierin een grote rol. Op basis van het brede assortiment natuurlijke ingrediënten biedt Contined oplossingen op diverse gezondheid gerelateerde vraagstukken omtrent, reductie van Vet/Suiker/Zout, verrijking van Vezels en Antioxidanten, verlaging van Cholesterol en vrij van Allergenen.

Gezondheid
Gezondheid

Contined: Nieuws