Banner

BK Opleidingen & Trainingen

BK Opleidingen & Trainingen verzorgt praktijkgerichte trainingen over kwaliteitszorg en voedselveiligheid in de levensmiddelenindustrie. Onze trainers zijn allemaal werkzaam bij Bureau voor Kwaliteitszorg, dé vooraanstaande en landelijk georiënteerde dienstverlener in kwaliteit en voedselveiligheid in de levensmiddelenindustrie en aanverwante sectoren. Wij hebben hierdoor dagelijks te maken met vraagstukken over onder andere HACCP, BRC, FSCC 22000 of IFS. Door onze praktijkgerichte aanpak weten wij als geen ander wat de belangrijke onderwerpen zijn op de werkvloer en aan welke (klant)eisen bedrijven moeten voldoen. Onze trainingen zijn Cedeo-erkend.

Als onderdeel van de Care For Food Group is BK Opleidingen & Trainingen al jarenlang een gerenommeerd trainingspartner. Wij werken samen met Bureau voor Kwaliteitszorg, MicroCare Laboratorium en CareNet Online QA Software.

Opleidingen

Om aan de hoge standaarden te voldoen, is het van belang dat medewerkers in de voedingsindustrie een gedegen achtergrond hebben op het gebied van kwaliteitszorg en voedselveiligheid. SVO vakopleiding food en BK hebben daarom de krachten gebundeld. Samen hebben we de eerste mbo4-opleiding op het gebied van kwaliteit en voedselveiligheid vorm gegeven om zo medewerkers voor te bereiden op een toekomstige functie op de kwaliteitsafdeling in een voedingsbedrijf.

Dit heeft geleid tot een specialistische opleiding die je voorbereid op het werken op een kwaliteitsafdeling van een levensmiddelenbedrijf. Tijdens de opleiding krijg je les van professionals op het gebied van kwaliteitszorg en draag je bij aan het continu verbeteren van de kwaliteit bij het bedrijf waar je werkt.

Lees meer over opleidingen

Trainingen

Bij BK Opleidingen & Trainingen kunt u kiezen uit verschillende trainingsvormen. Kies bijvoorbeeld uit een van onze open inschrijving trainingen, die gegeven worden op een vaste datum en locatie. Ook kunt u er voor kiezen om een training uit ons aanbod incompany te laten verzorgen. Onze trainer verzorgt de training dan op een door u gewenste locatie. Alle trainingen uit ons open inschrijving programma kunnen wij incompany aanbieden.

Wilt u een training die aansluit bij bedrijfsspecifieke situaties? Wij kunnen dan een training op maat voor u maken. Door middel van een intake op locatie bepaalt u samen met onze trainer de trainingsbehoefte. De trainer zal bedrijfsspecifieke situaties en voorbeelden uit de praktijk in de training verwerken.

Bij BK Opleidingen & Trainingen kiezen we er voor om op verschillende manieren kennis aan te bieden middels blended learning. Blended learning is een combinatie van face-to-face onderwijs en een elektronische vorm van leren. Via E-learning wordt eventuele voorkennis van de cursist vooraf geactiveerd en wordt kennis gemaakt met de (onbekende) begrippen. Onder begeleiding van één van onze trainers wordt vervolgens in een klassikale training met meerdere cursisten ingegaan op de specifieke leervragen. De kennis wordt toegepast door het uitvoeren van bedrijfsspecifieke en praktijkgerichte oefeningen op de werkplek van de cursist.

Lees meer over onze trainingen

E-learning

Naast incompany en open inschrijving trainingen bieden wij ook e-learning trainingen aan. Deze trainingen kunnen per stuk afgenomen worden. Zo kunnen werknemers individueel getraind worden, op een door u gewenste datum en locatie. Denk aan onderwerpen als HACCP, food defense, reiniging en desinfectie, en allergenen.

U kunt zich individueel inschrijven voor een E-learning, waarna u een code ontvangt waarmee u de training op elk gewenst moment kan volgen. Daarnaast is het ook mogelijk ook een maatwerk training af te nemen. Wij ontwikkelen dan voor uw een e-learning op maat of u kiest er voor de trainingen van uw organisatie zelf te ontwikkelen.

Bekijk ons E-learning aanbod

Opleidingsplan

Van het opleiden van nieuwe medewerkers tot het opfrissen en onderhouden van kennis bij vaste medewerkers. Wij kijken naar wat de medewerker op welk moment nodig heeft. Met onze kennis en ervaring kunnen wij samen met u een persoonlijk opleidingsplan voor één enkele medewerker maken of een gericht en compleet (digitaal) opleidingsplan voor de gehele organisatie. Dat scheelt veel tijd, geld en energie.

Lees meer over opleidingsplan