nieuws

John Morssink nieuwe CFO Vion

Mensen & Loopbaan

John Morssink nieuwe CFO Vion

John Morssink volgt per 1 november Joost Sliepenbeek op als financieel directeur van Vion. Dit maakt de vleesverwerker bekend.

Sliepenbeek verlaat het bedrijf om de positie als CFO te bekleden bij de Action.

“John heeft ruime internationale managementervaring in de agri- en foodsector. Zijn huidige rol als CFO voor onze pork divisie maakt hem tot een uitstekende opvolger die de business en de processen kent. Ik ben blij hem te mogen verwelkomen als lid van onze raad van bestuur,” zegt Ronald Lotgerink, CEO van Vion.

Meerdere wijzigingen in het management

Vion maakt vandaag ook bekend dat Theo Koekkoek per  1 oktober 2018 wordt benoemd tot voorzitter van de raad van commissarissen. Koekkoek is sinds 27 november 2017 lid van de raad van commissarissen van Vion en heeft veel ervaring in de agri- en foodsector. Koekkoek volgt Sipko Schat op. Zijn termijn verloopt op 1 oktober.

Reageer op dit artikel