nieuws

Benoeming nieuw lid raad van commissarissen Vion

Mensen & Loopbaan

Benoeming nieuw lid raad van commissarissen Vion

Vion heeft vandaag bekendgemaakt dat Theo Koekkoek is aangetreden als lid van de raad van commissarissen.

Koekkoek vervangt Toon van Hoof, wiens termijn op de volgende algemene vergadering van aandeelhouders op 27 maart 2018 eindigt. Van Hoof was niet langer statutair herkiesbaar. “Toon van Hoof heeft sinds zijn aantreden als commissaris in 2003 een aanzienlijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van Vion. Ik wil hem bedanken voor zijn toewijding, steun en inzet”, aldus Sipko Schat, voorzitter van de raad van commissarissen.

Na de twee wijzigingen bestaat de raad van commissarissen uit de volgende leden: Sipko Schat (voorzitter), Hans Huijbers (vicevoorzitter), Marieke Bax, Tom Heidman, Theo Koekkoek, Ton van der Laan en Ronald Lotgerink.

Reageer op dit artikel