nieuws

Videoterugblik innovaties op SIAL

Ingrediënt & Product

Videoterugblik innovaties op SIAL

Op voedingsmiddelenbeurs SIAL wordt iedere twee jaar een groot aantal innovaties gepresenteerd. Een video-bloemlezing van de noviteiten die dit jaar te zien waren.

Gesignaleerde trends: natuurlijke en functionele drinks, groente verwerkt in chocolade, verrijkte rijst, kefir water, vegetarische worst, luxe desserts, groente- en plantaardige burgers, functional desserts, laag calorische cheesecake, nitrietvrije ham, superdrinks, biologische en alcoholvrije mojito, vezelrijke creamer, eiwitrijke drinks, fruitrepen zonder toevoegingen, veganistische sauzen, ijs met zwarte sesam, bloemkool pretzels, rugbybalbroodjes, enzovoort.

 

Lees ook een uitgebreid verhaal over de innovaties op de SIAL in VMT 15 die in december verschijnt. En het webartikel: Sial 2018: ‘Innoveren en nog eens innoveren’

Reageer op dit artikel