nieuws

Euroma en Jonnie Boer introduceren productlijn smaakmakers

Ingrediënt & Product

Euroma en Jonnie Boer introduceren productlijn  smaakmakers

Kruiden en specerijen en Jonnie Boer slaan de handen ineen: samen lanceren ze een productlijn met drie smaakmakers.

De lijn luistert naar de naam EuromaEssentials die verpakt zijn in stijlvolle keramische potjes. De drie varianten zijn: piramidevormige zeezoutkristallen, een kruidige pepermelange en een intense chilimelange.

Original Spices

Eerder kwam in samenwerking met Jonnie de Boer al de Original Spices-lijn op de markt. Boer kreeg het idee voor een nieuwe kruiden- en specerijenlijn tijdens de opening van zijn restaurant op Bonaire.

Zoutvlaktes

Boer: “Uitkijkend over de zoutvlaktes van het eiland, had ik al snel het idee van mooie zoutkristallen op tafel. Ik wilde bovendien niet de geijkte pepermolen presenteren, maar een bijzondere melange die je gemakkelijk zelf doseert. De krachtige chili melange maakt de lijn compleet.”

Ingrediënten

Het pyramidevormige zout komt uit Cyprus. De andere twee melanges bevatten verschillende ingrediënten. Zo bevat de pepermelange uit zwarte peper,cubeb peper, groene peper en piment. Drie smaken die elkaar versterken. In de chilimelange zitten: rode chili, chili ancho, jalapeño en groene paprika. Alle drie de smaakmakers hebben een grove structuur om extra smaak en een extra visuele dimensie te geven aan het product. De Essential-kruiden en specerijenlijn is exclusief verkrijgbaar bij Albert Heijn. 

Reageer op dit artikel