nieuws

Snoeptrends ISM: delen, spelen en liken (video + fotoserie)

Ingrediënt & Product

Snoeptrends ISM: delen, spelen en liken (video + fotoserie)

Snoep is fun, om te delen en om te liken. Zo bleek tijdens de zoetwarenbeurs ISM eind januari. Vele bedrijven toonden snoepconcepten waar spelen centraal staat. Bekijk de foto’s en de video.

Wat opviel op de beurs waren concepten waar het spelelement aanwezig was. Het Amerikaanse bedrijf Jelly Belly introduceerde een aantal jaar geleden de Beanboozled jelly beans. Men kon kiezen tussen 2 jellybeans die er hetzelfde uitzagen, maar verschillende smaken (lekker en vies) hadden. Dat is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een wereldwijd succes mede door de beanboozled challenge op Youtube. Dit jaar toonde het bedrijf een variant met Minions inclusief bordspel.

Marshmallows

Het luchtige snoepje populair in Amerika lijkt ook in Europa meer voet aan de grond te krijgen. Verschillende varianten met een chocoladelaagje waren te zien op de beursvloer.

ISM 3

Bouwen met snoep

Het Chinese bedrijf Chenzhen Amos Sweets&Foods toonde bouwblokjes van snoep. Met de gummysnoepjes in de vorm van bouwblokjes kunnen kinderen verschillende vormen maken, spelen met hun vrienden en de snoepjes delen.

ISM 6

ISM 5

Snoepconcepten Look-o-Look

Look-o-Look heeft een aantal populaire concepten waarbij delen centraal staat. De snoepjes zijn verpakt in de vorm van bijvoorbeeld een pizza of een hotdog. Nieuw is de ‘hamburger’ waarbij rode gummibeertjes de ketchup moeten uitbeelden. Luister naar marketingmanager Sabine Hartog die de concepten in onderstaande video uitlegt.

Reageer op dit artikel