Trending in food 2019: Van systeem naar cultuur
Kelly Keizer, Vinçotte ISACert: 'Voedselveiligheid, integriteit en kwaliteit als bouwstenen'. Vanaf 1 februari 2019 wordt er tegen de nieuwe Global...
Kelly Keizer, Vinçotte ISACert: 'Voedselveiligheid, integriteit en kwaliteit als bouwstenen'. Vanaf 1 februari 2019 wordt er tegen de nieuwe Global...
Arjan van Heerde, DNV GL: 'Consumenten willen garantie dat data uit de keten kloppen'. DNV GL ziet dat de vraag naar betrouwbare digitale informatie...
Hans de Gier, SyncForce: 'We centraliseren de data direct bij de bron'. Voor fabrikanten is het vaak een uitdaging om alle productinformatie op de...
Tomaso Della Vedova, Endress+Hauser: 'Meetinstrumentatie bewaakt ons voedsel'. Endress+Hauser ziet dat voedselproducenten zich graag focussen op het...
Mathijs Brink, N&S Quality Consultants: 'QA-manager moet het schaap met vijf poten zijn'. De huidige ontwikkelingen vergen veel van QA-managers....
Richard Janssen, Nyenrode: 'We helpen bedrijven om de juiste strategie te kiezen'. De wereld verandert snel en er komen veel nieuwe ontwikkelingen op...
Pieter Haers, Phibo: 'Conventionele reinigingstechnieken voldoen niet meer'. Voedingsbedrijven zijn zich niet altijd voldoende bewust van de...
Kevin Hoorne, Siemens: 'Digitalisering maakt het verschil in kwaliteit en introductietijd'. Digitalisering zal zijn impact hebben op de manier waarop...
Martin Vink, Beko Technologies: 'Vervuilde perslucht levert besmettingsgevaar op'. Perslucht komt vaak direct of indirect in contact met producten....
Dennis Wetjens, Eurofins: 'We willen een kennispartner zijn'. De levensmiddelenindustrie verwacht tegenwoordig meer van een laboratorium dan alleen...