Hoe start je met NAPV productverbetering? 6 tips uit de praktijk
Productherformulering is volgens de overheid een belangrijke stap naar een gezondere samenleving. Ne-derlanders eten volgens het RIVM gemiddeld te...
Productherformulering is volgens de overheid een belangrijke stap naar een gezondere samenleving. Ne-derlanders eten volgens het RIVM gemiddeld te...
Het eten van minder vlees en vis is een veelbesproken onderwerp. Dat is ook visssticks fabrikant Iglo niet ontgaan. Het bedrijf komt met vegetarische...
"Nutri-Score is een transparant en uitgebalanceerd voedselkeuzelogo dat consumenten kan helpen een bewuste en gezonde keuze te maken." Dit stellen...
Veel consumenten beschouwen diepvriesproducten en -maaltijden als ongezond en niet vers ten opzichte van gekoelde producten. Iglo wil deze perceptie...
"De vegetarische revolutie is begonnen!", schrijft Iglo Nederland op LinkedIn. Het bedrijf introduceert Green Cuisine, een nieuwe lijn vegetarische...
Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport kan het niet waarderen dat Hak, Iglo en Ahold nu al kozen voor de Nutri-Score als...
Iglo maakt werk van productontwikkeling. Onlangs introduceerde de fabrikant diepvriesmaaltijden voor in de magnetron: 'Ping en Klaar.' De komende...
Iglo lanceert twee nieuwe visburgers, een vegetarische burger en komt de glutenvrije consument tegemoet met een glutenvrije visstick.
Iglo kibbeling is verkozen tot VriesVers Product van het Jaar. De prijs is een initiatief van het VriesVers Platform, een vereniging van retailers en...
De oven is 'hot', de frituur is 'not'. Snackfabrikanten hebben de oven ontdekt als het makkelijke en gezondere alternatief om snacks en andere...