5 foodtrends voor 2020: biodiversiteit & aardappels
Trendwatcher Marielle Borderwijk zet de vijf grootste foodtrends voor 2020 op een rijtje. Zij voorspelt biodiversiteit, het nieuwe calorieën tellen,...
Trendwatcher Marielle Borderwijk zet de vijf grootste foodtrends voor 2020 op een rijtje. Zij voorspelt biodiversiteit, het nieuwe calorieën tellen,...
Mannen eten vaker vlees dan vrouwen, maar ze hebben significant minder kennis over de gezondheidsrisico's, de impact op het milieu of over goede...
Veel bedrijven gebruiken claims op hun dieetproducten die niet mogen, zo bleek uit onderzoek van de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit (NVWA)...
Servero brengt een appelmoeslijn op de markt gemaakt van alleen appels zonder verdere toevoegingen.
Mensen die alternatieve melkdranken consumeren kunnen een risico lopen op een jodiumtekort. Dat suggereren onderzoekers naar aanleiding van hun...
Minister Edith Schippers van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) laat onderzoeken hoe de wetenschappelijke criteria van het Vinkje, de Schijf van...
SapVers en PostNL slaan de handen ineen om hetfoodconcept voor gekoelde bezorging van sappen binnen zes uur in heel Nederland mogelijk te maken.
Spaanse onderzoekers bestudeerden de invloed van wit en rood teff op de mogelijke verschillen in de kwaliteit in brood.
Testimonials van klanten worden regelmatig als instrument ingezet om de verkoop van producten te bevorderen. Als je bijvoorbeeld leest dat iemand...
Boodschapp, een app en website die voedingsproducten uit de supermarkt vergelijkt op samenstelling, prijsniveau en smaak, lanceert vandaag de webshop...