10 tips: Zo communiceer je over voedselveiligheid in de productie
Daniël Zwiers van Fresh Quality Support groeide op in een ambachtelijke slagerij en weet hierdoor hoe belangrijk voedselveiligheid is. En hoe je...
Daniël Zwiers van Fresh Quality Support groeide op in een ambachtelijke slagerij en weet hierdoor hoe belangrijk voedselveiligheid is. En hoe je...
De voedselautoriteit FAVV grijpt het Belgische voorzitterschap van de Raad van de Europese Unie van 1 januari tot 30 juni aan om het thema 'Food...
VMT sprak het afgelopen jaar met vele kwaliteitsmanagers, productontwikkelaars en fooddesigners. Een aantal van deze gesprekken zijn uitgewerkt in...
Bewustwording creëren onder je personeel over duurzaamheid of voedselveiligheid is best lastig. Veel voedingsmiddelenbedrijven worstelen ermee. Een...
Tony's Chocolonely begon als startup, maar inmiddels zijn de repen niet meer uit de schappen weg te denken. Om daar te komen is er veel gebeurd in...
Mede door de opname in wetgeving en certificeringen wordt het hebben van een goede voedselveiligheidscultuur steeds belangrijker voor...
Het neerzetten van een goede voedselveiligheidscultuur blijft een grote uitdaging voor kwaliteitsmanagers. Hoe je voor de juiste...
Voor voedingsmiddelenbedrijven is het vanaf 1 oktober 2023 mogelijk om audits volgens de IFS Food versie 8 uit te voeren. Vanaf 2024 is dit voor de...
Voedselveiligheidscultuur en de implementatie daarvan wordt steeds belangrijker voor voedingsmiddelenbedrijven. Het hebben van een...
Een belangrijke taak van kwaliteitsmanagers is om het belang van kwaliteit en voedselveiligheid duidelijk te maken in het hele bedrijf. Alleen dan...