nieuws

FNLI lanceert innovatie-award

Economie & Bedrijven

FNLI lanceert innovatie-award

De FNLI heeft op haar jaarbijeenkomst een nieuwe prijs gelanceerd: de FNLI-Award. De prijs is bestemd voor innovatieve medewerkers in levensmiddelenindustrie.

De federatie voor de Nederlandse levensmiddelenindustrie wil met deze prijs fabrikanten die zich bezighouden met duurzaam verpakken, productverbetering, vernieuwende inzichten ten aanzien van operationalisering, internationale verantwoorde inkoop of energiebesparing in het zonnetje zetten.

 

Focus op Nederland

De prijs is bestemd voor de mensen achter deze initiatieven. Het zwaartepunt van de innovatie moet in Nederland liggen. Dat betekent dat het of ontwikkeld is door een Nederlands team of bestemd is voor de Nederlandse markt.

 

Geldbedrag

Deze prijs zal voor het eerst in 2019 worden uitgereikt. De jury, bestaande uit stakeholders uit de industrie, zal daaruit de winnaar selecteren. De winnaar krijgt de titel ‘Frontrunner van de levensmiddelenindustrie’  en een eenmalig geldbedrag van €5000 te besteden aan de doorontwikkeling van de opgedane kennis in het project.

Reageer op dit artikel