nieuws

Food Future Event 2019: unieke kans om met eigen input te komen

Duurzaamheid & MVO

Food Future Event 2019: unieke kans om met eigen input te komen

OPROEP – Herken je dat gevoel? Je zit bij een congres. Je schreef je in voor het evenement want het programma zag er interessant uit, de onderwerpen spraken je aan, de lunch tijdens foodcongressen is altijd zo lekker, het is de uitgelezen kans om concullega’s te spreken, je gaat omdat je altijd gaat en het is ook wel eens lekker een dagje weg te zijn van kantoor. Wat je reden ook is, dikke kans dat je niet altijd de tijd hebt om vóór het congres alvast na te denken over vragen die je wil stellen…

Het is immers al stressvol genoeg om op tijd bij het congres te arriveren. Het halve land moeten doorsjezen, kinderen die weggebracht moeten worden, treinen die net vandaag niet meewerken of een last minute zakelijk noodgeval dat je aandacht opeist…

Had ik nou maar…

Toch is juist dit veelgehoorde feedback in evaluatieformulieren. Het ‘overweldigende’ of ‘had ik nou maar’-gevoel. Tijdens een congresdag komt zoveel informatie op je af, dat je met een vol hoofd en (als het goed is) met nieuwe inspiratie weer naar huis gaat. Het kan ook zijn dat je met vragen zit waarvan je hoopte dat je ze had gesteld of dat je verzucht: waarom komt de dagvoorzitter nou niet met die interessante vraag op de proppen?

Dit is je kans

Zie hier de oplossing. Het is nog minder dan één maand tot het Food Future Event op 9 april. Het programma zit bomvol verschillende onderwerpen, allemaal onder de paraplu ‘de voedseltransitie’. Heb je een prangende vraag aan FNLI-directeur Marian Geluk over de inspanningen van de levensmiddelenindustrie? Of wil je bioloog en kunstenaar Angelo Vermeulen eens stevig aan de tand voelen over ‘Deep Future Thinking’ en circulair produceren? Dit is je kans. Stuur je gedachten in en mogelijk wordt jouw spitsvondige vraag tijdens het plenaire ochtendgedeelte aan de sprekers gesteld.

Paneldiscussie

traceerbaarheid reststromen gebrekkigDaarnaast staat een paneldiscussie op het programma. Een diverse club sprekers vanuit verschillende disciplines neemt deel aan het paneldebat over de voedseltransitie, waarbij de focus ligt op circulaire productie, CO2, duurzaamheid en verwaarding van reststromen. Ook hier is jouw input van onschatbare waarde. Doe nu al actief mee met het paneldebat door je vragen of suggesties in te sturen. Zorgt jouw input straks voor een verhit debat?

Kijk ook vooral goed naar de parallelsessies. De sprekers zijn kundig, het niveau hoog en de onderwerpen bijzonder relevant en interessant. Zoek je favoriete parallelsessie en schrijf je in!

Vragen kunnen worden ingestuurd via :  redactie.vmt@mybusinessmedia.nl

Sarah Arayess Hoogenraad en Haak NIEUW-200x300Tot de 9e april!, Sarah Arayess, advocaat en dagvoorzitter VMT Food Future Event 2019

Reageer op dit artikel