nieuws

Offerman lanceert hartig beleg onder nieuw merk

Duurzaamheid & MVO

Offerman lanceert hartig beleg onder nieuw merk

Offerman, de maker van Kips en Kraak-Vers, komt deze zomer met Fairbeleg. FairBeleg is een hartig beleg dat valt onder het assortiment vleeswaren, kaas en smeerbaar broodbeleg. Het komt in een portieverpakking.

De lancering van het nieuwe merk is het resultaat van de herschikking van de merken die Offerman vorig jaar is gestart. Sinds december is Offerman onderdeel van Ter Beke, in plaats van Zwanenberg Food Group.

Voedselverspilling

Het hartig beleg komt in portieverpakking, hiermee wil de producent voedselverspilling tegengaan.

“Slim omgaan met voedsel en verpakking is óók onze verantwoordelijkheid,” zegt André Vleemingh, commercieel manager Foodservice. “Met FairBeleg richten wij ons op de toekomst en blijven we in beweging. Door net even wat verder te kijken dan vandaag, hopen we elke dag een beetje beter te maken.”

Horeca assortiment

Naast de introductie van FairBeleg zal Offerman een horeca assortiment aanbieden. De broodbelegproducent voegt grootverpakkingen vleeswaren, kaas en smeerbaar broodbeleg van Kraak-Vers en Zwanenberg medio Juli samen onder de merknaam Kraak-Vers. Dit wordt een merk uitsluitend voor horecaprofessionals. 

Reageer op dit artikel