congres

Duurzaamheid & MVO

07-11 | Nationaal Sustainability Congres

Prijs: €395

Op 7 november zal in Den Bosch het 19e Nationaal Sustainability Congres (NSC) plaatsvinden. De stand van zaken rondom het thema duurzaamheid zal onder de loep genomen worden.

07-11 | Nationaal Sustainability Congres

Dagvoorzitter Lars Sørensen en Ruud Koornstra (Energiecommissaris van Nederland) openen het congres waarbij ze prikkelend beschouwen hoe Nederland het doet op het gebied van duurzaamheid: wat doen we goed in Nederland en wat kan beter? Dit alles afgezet tegen andere landen.

Sprekers gedurende de dag zijn onder andere Geraldine Leegwater (Voorzitter Beleggingscommissie ABP), Frans Keurentjes (bestuursvoorzitter en voorzitter RvC, FrieslandCampina), Hans Mommaas (directeur Planbureau voor de Leefomgeving) en Mihela Hladin Wolfe (Director of Environmental Initiatives – EMEA bij Patagonia).

Tevens zal tijdens het congres de ‘MVO Manager van het Jaar verkiezing’ plaatsvinden. De genomineerden zijn: Sander Dekker (Manager Sustainability bij Van Oord), Jolanda Soons -Dings (Sustainability Program Leader Lamb Weston / Meijer) en Arnoud van Vliet (Manager CSR & Quality Zeeman).

Meer informatie is hier te vinden.

Reageer op dit artikel