congres

Duurzaamheid & MVO

23-9 | Food from Food Congres

Hoe kunnen we gezamenlijk voedselverspilling tegengaan? We moeten slimmer en zuiniger omgaan met ons voedsel. Een van die oplossingen zit in het verwaarden van nevenstromen. Heeft u ideeën of vragen over de inzet van plantaardige nevenstromen naar voedingsmiddelen, marketing of processing mogelijkheden? Wees dan welkom op het Food from Food Congres op maandag 23 september […]

23-9 | Food from Food Congres

Hoe kunnen we gezamenlijk voedselverspilling tegengaan? We moeten slimmer en zuiniger omgaan met ons voedsel. Een van die oplossingen zit in het verwaarden van nevenstromen. Heeft u ideeën of vragen over de inzet van plantaardige nevenstromen naar voedingsmiddelen, marketing of processing mogelijkheden? Wees dan welkom op het Food from Food Congres op maandag 23 september bij Food Tech Brainport in Helmond.

Tijdens dit congres presenteert Food from Food voedingsmiddelen die verkregen zijn uit plantaardige nevenstromen en presenteren verschillende bedrijven hun ontwikkelde producten, die u uiteraard ook kunt proeven! Na een plenaire sessie zal er een rondgang plaatsvinden langs een tiental bedrijven die hun project presenteren rondom het tegengaan van voedselverspilling en het opbouwen van nieuwe businesscases. Deze rondgang is opgesplitst in drie thema’s: fruitnevenstromen, fermentatie en nieuwe vezelrijke en/of eiwitrijke ingrediënten uit nevenstromen. Het congres zal afgesloten worden met een netwerkborrel waarbij genoten kan worden van verschillende producten uit de nevenstromen.

Meer informatie en aanmelden

Reageer op dit artikel