nieuws

Nesquik All Natural cacaopoeder komt in een papieren verpakking

Algemeen

Nesquik komt met een chocolademelkpoeder in de All-Natural-lijn. Het poeder bevat ingrediënten die Nestlé als ‘natuurlijk’ omschrijft. De cacaopoeder wordt verpakt in een recyclebare, FSC-gecertificeerde, papieren verpakking.

Nesquik All Natural cacaopoeder komt in een papieren verpakking

Het product bevat vijf ingrediënten (ruwe rietsuiker, cacao, sojalecithine, natuurlijk vanillearoma en kaneel, aldus The Grocer) en meer cacao dan bestaande Nesquikproducten, waardoor de cacaosmaak beter uitkomt.

Het wordt gemaakt in Szerencs (HU), één van de grootste poederdrankjesfabrieken van Nestlé.

Natuurlijke voeding

Yasser AbdulMalak, hoofd van de zuivelcategorie van Nestlé voor Europa, het Midden-Oosten en Noord-Afrika, is tevreden: “We zijn trots dat we Nesquik All Natural kunnen introduceren in het assortiment. Ouders krijgen een volledig natuurlijke optie met een vereenvoudigde ingrediëntenlijst, meer cacao en minder suiker in een recyclebare papieren verpakking.”

Suikervrij

Mensen in Frankrijk, Duitsland, Italië, Portugal en Spanje kunnen de verpakkingen in de komende weken naast andere Nesquikproducten vinden. Ook in andere Europese landen brengt Nestlé het product in de nabije toekomst op de markt. Ook een suikervrije versie staat op de planning.

Reageer op dit artikel