nieuws

Ook Deense consument kan Nederlandse groentetortilla’s eten

Algemeen

Ook Deense consument kan Nederlandse groentetortilla’s eten

Het Nederlandse No Fairytales gaat verkocht worden in Denemarken. De producent van groentetortilla’s (45 procent groente) komt met zijn producten in drie supermarktketens te liggen. Denemarken wordt het vierde land waar de torilla’s te koop zijn.

Eerder werden de tortilla’s al verkocht in Nederland, België en Zweden. De stap naar Denemarken wordt gezet in samenwerking met het moederbedrijf achter de drie supermarkt ketens genaamd Salling Group.

Verder kijken dan Nederland                                

Bernadette Kooijman, oprichter van No Fairytales is erg blij met deze stap: “We zijn trots en vereerd dat we samen met de Salling Group de Deense bevolking kunnen laten kennismaken met onze verse groentetortilla’s. Met No Fairytales willen we op grote schaal mensen meer groenten laten eten en dat beperkt zich natuurlijk niet tot onze landsgrenzen. Als we met onze ‘verstopte groenten’ aanpak echt iets willen betekenen voor het probleem van overgewicht in de wereld en impact willen maken, dan zullen we verder moeten kijken dan Nederland. Daarom is deze nieuwe distributie in Denemarken via de Salling Group een mooie nieuwe stap voor ons om zoveel mogelijk mensen te betrekken bij het eten van meer groenten.”

De producten liggen vanaf 7 januari in de schappen van 625 vestigingen van Netto, Bilka en Føtex, verspreid door heel Denemarken.

Reageer op dit artikel