nieuws

Top vijf video’s VMT 2018

Algemeen

Top vijf video’s VMT 2018

VMT plaatst geregeld video’s online: van reportages tot aan interviews. Het jaar 2018 begon met een reportage op de Horecava en is afgesloten met een reeks korte filmpjes waarin wordt gesproken over wat trending is in food.

Maar welke vijf video’s werden het meest bekeken in 2018? Hieronder het overzicht: 

 

5.  Anuga FoodTec 2018 innovaties 

In deze reportage wordt ingegaan op de innovaties in food. De reportage is geschoten op het Anuga FoodTec in maart.

 

 

 

4. 20 Food Product Trends in 2 minutes on PLMA

De titel spreekt voor zich, in deze video, gemaakt in mei, komen 20 food trends voorbij. Deze stonden op het PLMA’s jaarlijkse ‘World of Private Label’.

 

 

 

3. Minibrew Interview

Een interview met mede-oprichter Bart van Kooij is het best bekeken interview op de YouTube pagina van VMT. Het interview, geplaatst in augustus 2016, wordt nog steeds goed bekeken in 2018. 

 

 

 

2. Bierbrood van tv-bakker Robert van Beckhoven Heel Holland Bakt

Op nummer twee staat een interview met meester patissier, meester boulanger en Heel Holland Bakt jurylid Robert van Beckhoven. In dit interview vertelt hij uitgebreid over zijn bierbrood. Het interview staat sinds 1 november 2017 online, maar werd dit jaar nog regelmatig bekeken, voldoende om de tweede plek te bezetten. 

 

 

 

1. Plantaardige biefstuk van Vivera

Op nummer één staat een interview met Gert Jan Gombert, commercieel manager Vivera. In dit interview gaat het over de plantaardige biefstuk van het bedrijf die een van succesvolste introducties was dit jaar. Gombert vertelt in deze video over de ontwikkeling van de vleesvervanger. Bovendien geven bezoekers van de beurs hun mening over de biefstuk. 

 

 

 

Deze en alle andere video’s van VMT zijn te bekijken op ons YouTube kanaal.

 

Reageer op dit artikel