nieuws

Nicolas Bartholomeeusen wordt nieuwe directeur AB InBev Nederland

Algemeen

Nicolas Bartholomeeusen wordt nieuwe directeur AB InBev Nederland

Nicolas Bartholomeeusen (30) wordt de nieuwe directeur van AB InBev Nederland. Hij volgt per 1 januari 2019 Martin Yntema op. Yntema wordt commercieel eindverantwoordelijk voor het retailkanaal van AB InBev in het Verenigd Koninkrijk.

Bartholomeeusen werkt sinds 2011 voor de bierbrouwer en vervulde meerdere managementposities in onder andere het Verenigd Koninkrijk, Bulgarije en België.

Bartholomeeusen: “In 2019 is het mijn ambitie om de samenwerking met onze partners verder te versterken en daarbij meer consumenten te bereiken met onze fantastische merken. Wat is opgevallen tijdens eerdere samenwerkingen met de collega’s in Nederland is dat er een heel sterk en gemotiveerd team staat. Ik kijk er enorm naar uit om verder te bouwen op de geweldige resultaten die het team tot dusver geleverd heeft.”

Reageer op dit artikel