nieuws

Fleck nieuwe directeur ALDI Nederland

Algemeen

Fleck nieuwe directeur ALDI Nederland

Christian Fleck is de nieuwe directeur van ALDI Holding B.V. Hij volgt per 19 november 2018 Nicolás de Lope op.

De Lope gaat een bestuursfunctie bij ALDI Nord in Duitsland bekleden. Fleck heeft sinds 2008 verschillende functies gehad binnen ALDI. Als laatste was hij directeur bij ALDI Best B.V.

Twee jaar geleden is de Aldi begonnen met een vernieuwingsstrategie. Er zijn nieuwe winkels geopend en bestaande winkels werden verbouwd. A merken zoals Unox en Coca-Cola werden toegevoegd aan het assortiment en het versassortiment is uitgebreid.

Verse producten

Fleck zal doorgaan met de vernieuwingsstrategie die is ingezet. “We hebben de afgelopen jaren met iedereen binnen ALDI hard gewerkt aan de vernieuwingsstrategie. Ons assortiment is verbeterd, met name op het gebied van vers, zoals brood, groente, fruit, vlees en vis. Uiteraard blijven we de prijs-kwaliteit scherp in de gaten houden en is A-kwaliteit ons doel”.

Fair Trade

“Duurzaamheid is een belangrijk thema binnen ALDI. We willen niet alleen duurzaam zijn op het gebied van het assortiment, zoals Fairtrade- en biologische producten, maar ook onze filialen willen we op een zo duurzaam mogelijke manier (ver)bouwen. Tevens hebben we samenwerkingen met relevante maatschappelijke organisaties om zo een stap in de goede richting te zetten als het gaat om het milieu”, aldus de nieuwe holding-directeur Christian Fleck.

 

Reageer op dit artikel