nieuws

PepsiCo sluit zich aan bij NaturALL Bottle Alliance

Algemeen

PepsiCo sluit zich aan bij NaturALL Bottle Alliance

Pepsi sluit zich aan bij de naturAll Bottle Alliance. Dit is een samenwerkingsverband tussen Danone, Nestlé Waters en Origin Materials, die de ontwikkeling van flessen die 100% biobased zijn wil stimuleren.

De flessen van Danone en Nestlé Waters moeten aan het einde van 2022 voor 95% uit biobased PET bestaan.

PepsiCo

“Duurzame verpakkingen maken, vereist innovatie. PET produceren van duurzame bio-based producten die niets wegnemen van voedselbronnen en volledig recyclebaar zijn is een fantastisch voorbeeld van deze innovatie. Ook is dit een belangrijke toevoeging bij PepsiCo’s duurzame verpakkings programma”, aldus Memhood Khan,  vice voorzitter en chief Scientific Officer.


Reageer op dit artikel