nieuws

Swinkels Family Brewers werkt samen met lokale bierbrouwers

Algemeen

Swinkels Family Brewers werkt samen met lokale bierbrouwers

Swinkels Family Brewers heeft twee samenwerkingen aan het portfolio toegevoegd: Maximus uit Utrecht en Oersoep uit Nijmegen.

Vanaf heden doet Swinkels Family Brewers de distributie voor de bieren in horeca, supermarkten en slijters. De brouwerijen blijven zelfstandig en behouden hun eigen unieke identiteit.

Bierportfolio uitbreiden

De samenwerking past binnen de strategie van Swinkels om haar bierportfolio uit te breiden met lokale en internationale bieren om zo een breder portfolio aan te kunnen bieden aan klanten. Eerdere (lokale) samenwerkingen waren bierbrouwerij Maallust (Veenhuizen, Drente) en Vandeoirsprong (Oirschot, Noord-Brabant)

Lokale relevantie

Peer Swinkels, Chief Commercial Officer van Swinkels Family Brewers: “Succes maak je samen. Met bierbrouwerij Maximus en Oersoep delen we onze passie voor bier, vakmanschap en een gezonde dosis ondernemersgeest. Dat zijn de familiewaarden waarmee we al 300 jaar succesvol zijn en het is veelbelovend dat onze partners deze waarden delen. De samenwerking met de brouwerijen is een mooie stap in onze strategie om lokaal relevant te zijn en ons portfolio wederom diverser te maken.”

 

Reageer op dit artikel