nieuws

HAK introduceert grove appelmoes zonder toegevoegde suikers

Algemeen

HAK introduceert grove appelmoes zonder toegevoegde suikers

Groentefabrikant HAK breidt haar Appelmoes 0% assortiment verder uit met grove moes zonder toegevoegde suikers.

De nieuwe appelmoes heeft een wat grovere textuur, zodat deze volgens HAK net zo smaakt als thuisgemaakte appelmoes. De moes bevat appels afkomstig uit Nederland, die van nature een laag suikergehalte bevatten. Grove Moes 0% is verkrijgbaar in de smaken appel, appel/peer en appel/kaneel. De nieuwe moes is verpakt in een variatie op de bekende HAK-pot. 

Uitbreiding 0% assortiment

De nieuwe Grove Moes 0% is niet de enige uitbreiding van het Appelmoes 0% assortiment van HAK. Van de bestaande 0% appelmoesvarianten worden drie nieuwe kleinverpakkingen van 210 milliliter gelanceerd voor zowel appelmoes als appelcompote. HAK kiest hiervoor met het oog op het groeiende aantal éénpersoonshuishoudens in Nederland.

Reageer op dit artikel