Lees hier online het vakblad VMT

Hier lees je als abonnee van VMT, dé vaktitel voor de foodprofessional, het vakblad digitaal.

Laatste magazine-artikelen

investeren in jonge qaers vmt 8

Investeren in jonge QA’ers lonend voor bedrijven Uit de laatste enquête van NNK, het Nederlands Netwerk voor Kwaliteitsmanagement, en het vakblad VMT blijkt dat QA-managers aanlopen tegen de kwaliteit en kwantiteit van hun team. Dit artikel is verschenen in VMT 8 van 22 juni 2018.

olie

Wetenschap vertaald naar wetgeving voor glycidylesters Vetzuuresters van glycidyl stonden de afgelopen jaren onder de aandacht bij de Europese Autoriteit voor Voedselveiligheid (EFSA). Aanbevelingen tot monitoring van hun aanwezigheid hebben geleid tot meer gegevens om de blootstelling nauwkeuriger te beoordelen. Wat is daarvan het resultaat en wat wordt er verwacht van de industrie? Dit artikel is verschenen in VMT 7 van 1 juni 2018.

diepvriesproducten 3d

Diepvriesproducten bekijken in 3D Structuur en ijsverdeling zijn belangrijke kwaliteitskenmerken van diepvriesproducten. Tot nu toe waren die niet goed in beeld te vangen. Daar komt verandering in met cryo-XRT, een technologie die is ontwikkeld door Wageningen Food & Biobased Research. Producenten kunnen met de gedetailleerde 3D-beelden de kwaliteit van hun diepvriesproducten en invries- en ontdooiprocessen verbeteren. De technologie leidt tot betere afzetmogelijkheden en daardoor tot minder voedselverspilling. Dit artikel is verschenen in VMT 7 van 1 juni 2018.

kip vmt 7

Vertrouwen winnen met transparantie De voedingsmiddelensector lijkt de hoop te vestigen op radicale transparantie om het consumentenvertrouwen te herstellen. Met totale openheid zou de waarheid de perceptie weer kunnen bijsturen. Het is nog maar de vraag of dit helpt en voor wie je dit doet. Schuttelaar & Partners pleit voor gewogen transparantie. Dit artikel is verschenen in VMT 7 van 1 juni 2018.

Meer magazine-artikelen

Laatste digitale VMT's

VMT 2018 - 08

VMT 8 (2018) Hier kunt u het complete nummer doorbladeren. U heeft een VMT Online of VMT Optimaal-abonnement nodig om deze inhoud te kunnen lezen.

VMT 2018 - 07

VMT 7 (2018) Hier kunt u het complete nummer doorbladeren. U heeft een VMT Online of VMT Optimaal-abonnement nodig om deze inhoud te kunnen lezen.

vmt 2018 - 06

VMT 6 (2018) Hier kunt u het complete nummer doorbladeren. U heeft een VMT Online of VMT Optimaal-abonnement nodig om deze inhoud te kunnen lezen.

vmt 5 2018

VMT 5 (2018) Hier kunt u het complete nummer doorbladeren. U heeft een VMT Online of VMT Optimaal-abonnement nodig om deze inhoud te kunnen lezen.

2018 - 04

VMT 4 (2018) Hier kunt u het complete nummer doorbladeren. U heeft een VMT Online of VMT Optimaal-abonnement nodig om deze inhoud te kunnen lezen.

Meer digitale VMT's