Lees hier online het vakblad VMT

Hier lees je als abonnee van VMT, dé vaktitel voor de foodprofessional, het vakblad digitaal.

Laatste magazine-artikelen

darmflora shutterstock axon

Strengere regels persoonsgegevens Vanaf 25 mei volgend jaar gelden strengere regels voor persoonsgegevens die nodig zijn voor gepersonaliseerde voeding. Bij deze voeding stemmen producenten of onderzoeksinstellingen de specifieke behoeftes af op een persoon of doelgroep.

food innovation centre unilever vmt 15

Ketensamenwerking is nieuwe R&D De R&D-uitgaven in de voedingsmiddelenindustrie dalen de laatste drie jaar. Dat hoeft geen probleem te zijn, want meer samenwerking in de keten zorgt namelijk ook voor innovatie. De bleek niet alleen tijdens de startbijeenkomst van het Food Innovation Centre van Unilever in Wageningen, maar ook uit een aantal reacties van experts in de markt. Dit artikel komt uit de printuitgave van VMT 15.

QLIP VMT 14 614x409

Focus op zuivel werpt vruchten af Het aantal chemische en microbiologische analyses is de laatste vijf jaar met 40 procent toegenomen, constateert directeur Jan Bobbink van Qlip, het grootste melk- en zuivellaboratorium van Europa. Maar liefst vier procent van de omzet wordt gereserveerd voor onderzoek dat leidt tot de ontwikkeling van de weidegangindicator, bigdata-analyse, VLOG-erkenning en onsite analyses. Dit artikel komt uit de printuitgave van VMT 14.

Agrolab VMT 14 614x391

Met je monster naar de dokter Dr. A. Verwey in Rotterdam focust op snelle verkrijging van analyseresultaten. Het overgrote deel van de monsters voor dit onderdeel van Agrolab is afkomstig van oliën en vetten en grondstoffen voor feed en food. Zelf roemen zij hun klantgerichtheid. In de markt zien zij nog volop kansen. Uitstapjes naar andere sectoren zijn niet te verwachten. Focus is het devies. Dit artikel komt uit de printuitgave van VMT 14.

Meer magazine-artikelen

Laatste digitale VMT's

2017 - 16

VMT 16 (2017) Hier kunt u het complete nummer doorbladeren. U heeft een VMT Online of VMT Optimaal-abonnement nodig om deze inhoud te kunnen lezen.

2017-15

VMT 15 (2017) Hier kunt u het complete nummer doorbladeren. U heeft een VMT Online of VMT Optimaal-abonnement nodig om deze inhoud te kunnen lezen.

2017-14

VMT 14 (2017) Hier kunt u het complete nummer doorbladeren. U heeft een VMT Online of VMT Optimaal-abonnement nodig om deze inhoud te kunnen lezen.

2017-13

VMT 13 (2017) Hier kunt u het complete nummer doorbladeren. U heeft een VMT Online of VMT Optimaal-abonnement nodig om deze inhoud te kunnen lezen.

2017-12

VMT 12 (2017) Hier kunt u het complete nummer doorbladeren. U heeft een VMT Online of VMT Optimaal-abonnement nodig om deze inhoud te kunnen lezen.

Meer digitale VMT's

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

sluiten X