Lees hier online het vakblad VMT

Hier lees je als abonnee van VMT, dé vaktitel voor de foodprofessional, het vakblad digitaal.

Laatste magazine-artikelen

Vanrijssingen

Ingrediëntenfabriek zet in op reststromen Bij vanRijsingengreen zit optimale verwaarding van productiestromen in het DNA. De wind zit ook nog eens mee met trends als plantaardige eiwitten, clean label en gezondheid. Daar kan de nieuwe ingrediëntenfabriek – begin dit jaar geopend – mooi op inspelen. Hier gaat dan ook de groei vandaan komen, verwacht Gerbrand van Veldhuizen, directeur bij vanRijsingengreen in Helmond. Dit artikel is verschenen in VMT 4 van 19 april 2019.

Rene van Bruggen 2

Café René: Kort door de bocht met een heftruck In een voedingsmiddelenbedrijf is altijd een elektrische heftruck te vinden. Leuk speelgoed voor op de productievloer, maar nooit vrij van incidenten. Al die rijbewegingen vormen een groot arborisico. Vooral kruisbesmetting kan de houdbaarheid van producten ernstig ondermijnen. Hoe ga je er goed mee om? Dit artikel is verschenen in VMT 3 van 22 maart 2019.

Horecava 2019

Suiker- en zoutreductie nu ook in vizier horeca Smaak en genieten staan op nummer één in de horeca. Toch zijn bedrijven in deze sector wel degelijk bezig met suiker- en zoutreductie. Dit doen ze niet zozeer op eigen initiatief. Ze volgen eerder de retail, blijkt uit een rondgang langs voedingsmiddelenbedrijven. Dit artikel is verschenen in VMT 3 van 22 maart 2019.

Meer magazine-artikelen

Laatste digitale VMT's

Cover VMT 4 2019

VMT 4 (2019) Hier kunt u het complete nummer doorbladeren. U heeft een VMT Online of VMT Optimaal-abonnement nodig om deze inhoud te kunnen lezen.

2019 - vmt 3

VMT 3 (2019) Hier kunt u het complete nummer doorbladeren. U heeft een VMT Online of VMT Optimaal-abonnement nodig om deze inhoud te kunnen lezen.

2019 - vmt 2

VMT 2 (2019) Hier kunt u het complete nummer doorbladeren. U heeft een VMT Online of VMT Optimaal-abonnement nodig om deze inhoud te kunnen lezen.

VMT 2019 - 1

VMT 1 (2019) Hier kunt u het complete nummer doorbladeren. U heeft een VMT Online of VMT Optimaal-abonnement nodig om deze inhoud te kunnen lezen.

vmt 15 cover

VMT 15 (2018) Hier kunt u het complete nummer doorbladeren. U heeft een VMT Online of VMT Optimaal-abonnement nodig om deze inhoud te kunnen lezen.

Meer digitale VMT's