Coca-Cola vervangt logo deze zomer (video)

Rotterdam, 18 april 2017 12:29 | Jael Lambers

Coca-Cola vervangt deze zomer zijn logo voor 74 vakantiebestemmingen op de verpakkingen.

De nieuwe zomercampagne moet consumenten naast een vakantiegevoel geven dit jaar ook echt de kans geven om een vakantie te winnen in landen als Barcelona, Kaapstad, Ibiza en de Bahama’s.

Stijgende temperaturen

De tijdelijke verpakkingen zijn voorzien van een pincode die de consument kan invoeren op de campagnewebsite van Coca-Cola. Het etiket is verder te herkennen aan een ondergaande rode zon, een palmboom en de naam van één vakantiebestemming.

Margreet van Staalduijnen, brandmanager Coca-Cola: “Als de temperaturen stijgen, smaakt niets beter dan een ijskoude Coca-Cola. Dat gevoel stoppen we al sinds 1886 in ons product. Deze zomer dragen we dat gevoel ook uit via de verpakkingen met de vakantiebestemmingen.”

160 miljoen actieverpakkingen

In Nederland zullen 160 miljoen actieverpakkingen worden verspreid van de 74 verschillende vakantiebestemmingen. Het vernieuwde etiket zal verschijnen op blikjes van 250ml en 330ml, PET-flessen van 500ml, anderhalf liter en 1,75 liter en de glazen horecaflessen van 200ml.

Tienermarketing

Naast de speciale actie verpakkingen richt Coca-Cola zich deze zomer ook op tieners. Zo organiseert Coca-Cola een promotieactie voor de tieners, waarbij ze kans maken om hun favoriete YouTubers op Ibiza te ontmoeten.

Pool Boy

Vanaf 8 mei zal de nieuwe Coca-Cola ‘Pool Boy’ commercial verschijnen op TV, om de zomercampagne te ondersteunen.

Consumenten maken van 1 mei tot en met 31 augustus kans op een reis naar één van de 74 droombestemmingen, met de aankoop van de nieuwe Coca-Cola verpakkingen, die vanaf mei beschikbaar zijn.

De campagne wordt uitgevoerd in 14 landen, waaronder België, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Italië en Spanje.

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

sluiten X