Bij Robèrt opent tweede open bakkerij in 2019

Deventer, 5 juli 2018 10:20 | Coen Dros

Bij Robèrt opent in 2019 een grote open boulangerie en patisserie met cursusruimte. De bakkerij komt op de verdieping van de versmarkt Fresh! wat onderdeel is van het toekomstige Mall of the Nederlands in Leidschendam.

Bij Robèrt is het bedrijf van Meester Boulanger en Meester Patissier Robèrt van Beckhoven en zijn partner Pirjo de Winkel.

Open en transparant

De twee ondernemers zijn erg verheugd met de plek waar de bakkerij zich zal vestigen. “‘De ambitie en het ambachtelijke karakter van Fresh! passen uitstekend bij ons merk. Naast onze winkel in Oisterwijk zien we hier een uitgelezen kans om ook de Randstad kennis te laten maken met onze producten,” aldus de Winkel.

Robèrt van Beckhoven: ‘We zijn de laatste jaren meerdere malen benaderd om iets op een andere locatie te doen. Dat voelde nooit goed, omdat we geloven in het concept zoals we dat in de leerfabriek in Oisterwijk hebben neergezet. We willen mensen vertellen, laten zien en laten proeven wat we doen. Open en transparant. Dit was de eerste keer dat we het gevoel hadden dat we dat ook kunnen doen. Daar zijn we trots op en we hebben zin in deze stap!’

Bij Robèrt concept

Het concept van de nieuwe bakkerij is een open bakkerij. Dit betekent dat door grote glazen wanden alle bezoekers kunnen zien hoe de ambachtelijke bakkersproducten gemaakt worden.

Al die producten uit de bakkerij – dankzij het Meesterlijke vakmanschap van Robèrt van de beste kwaliteit denkbaar – kun je natuurlijk ook proeven en kopen. Daarnaast zal het team bij Robèrt hier proeverijen en cursussen organiseren om de liefde voor en kennis van brood en patisserie te delen met iedereen die dat maar leuk vindt.

Mall of the Netherlands

Winkelcentrum Leidsenhage zal na uitbreiding en verbouwing in 2020 verdergaan als ‘Mall of the Netherlands’. Dit zal het grootste winkelcentrum in Nederland zijn. Fresh! is de versmarkt binnen de toekomstige Mall of the Netherlands. In deze winkelstraat komen uitsluitend winkels met voedsel en versproducten gericht op dagelijkse boodschappen.