Voedselveiligheid

Nieuws

Meer nieuws

Kennis uit de markt

Afbeelding BRC 8

BRC versie 8: tijd voor de stap naar digitalisering? Onlangs is een conceptversie van de BRC Global Standard for Food Safety versie 8 gepubliceerd. Uitgave van de definitieve versie van de standaard staat gepland voor augustus 2018 en vanaf 2019 zal tegen deze nieuwe norm worden ge-audit. In deze conceptversie zijn diverse aanvullende eisen weergegeven ten aanzien van het kwaliteitssysteem en de borging hiervan. De uitbreiding van het pakket aan eisen kan mogelijk zorgen voor extra werkdruk op de kwaliteitsafdeling.

Sinner Circle 042018

Schoon de basis op voor een optimale reiniging Noviteiten op het gebied van hygiëne volgen elkaar in rap tempo op. Daardoor lijken schoonmaken en desinfecteren steeds complexer te worden, maar enige reflectie is op zijn plaats. De sleutel naar een veilig product ligt meer dan ooit in de basis. Want daar worden de meeste fouten gemaakt. Hoog tijd om die basis weer eens op te schonen.

Meer artikelen

Columns Hans Beuger

G-2-G conferentie GFSI-A1100x825

Column Hans Beuger: dialoog private kwaliteitssystemen komt los In de aanloop naar de GFSI-conferentie is een grote stap voorwaarts gemaakt. Twintig landen zaten in Berlijn met elkaar om tafel om te praten over publiek-private samenwerking. Ze zijn het eens over de grote bijdrage die private kwaliteitssystemen kunnen leveren aan wereldwijde voedselveiligheid.

Meer columns

VMT VoedselVeiligheid+

VoedseVeiligheid PLUS_Groot

Recalls, issues en incidenten

Exclusieve artikelen. Recalls, incidenten en meer, voorzien van deskundige analyse. Alleen toegankelijk voor VoedselVeiligheid+ abonnees, VMT Optimaal abonnees en VMTonline abonnees.

Abonneer nu

Dossiers

Dossier_Acrylamide_2015Dossier_EHEC_2015Dossier_Paardenvlees_2015

Nieuwsbrief VoedselVeiligheid

Meer artikelen

EHEDG

EHEDG

Hier vindt u een selectie van nieuws en artikelen over EHEDG.

Bekijk het overzicht