Technologie

Kennis uit de markt

Onprove alexander kinket

Oorzaakanalyse is cruciaal voor succesvol verbeteren Eén van de moeilijkste onderwerpen van continu verbeteren is oorzaakanalyse. Tegelijkertijd is het een cruciale techniek voor een succesvol verbetertraject. Te vaak werken we om het probleem heen indien het te moeilijk is om het op te lossen.

voedingsindustrie

Vijf mythes over digitale transformatie in de voedings- en drankenindustrie ontrafeld Digitale technologie is een veelbesproken onderwerp in de IT-wereld. De tijdschriften staan vol met verhalen over digitale transformatie in allerlei industrieën – van autodelen en zelfrijdende auto’s in de auto-industrie tot de invloed van Amazon in de retailbranche. Maar niet alle verhalen lijken volledig op waarheid te berusten. Wat zijn de vijf digitale mythes in de voedings- en drankenindustrie.

Meer artikelen

Nieuws

julesdestrooper

Jules Destrooper voegt bakkerijen samen Biscuiterie Jules Destrooper investeert ruim 4 miljoen euro in een gloednieuwe en hypermoderne deegkamer en optimaliseert ook de distributie . Als gevolg daarvan verhuist de productie van de bakkerij van Lo-Reninge naar de nabijgelegen bakkerij in Ieper (België). 

Meer nieuws

Verpakkingsnieuws

Fabriek

Verpakken is een belangrijke activiteit in de gehele supply chain van foodproducten. VMT en NVC Nederlands Verpakkingscentrum houden u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van verpakken. Elke maand leest u op deze kennispagina Technologie nieuwsfeiten en vindt u achtergrondinformatie.

Lees de NVC-berichten

Uitgelicht

Koe Close-up

Focus op Zuivel

De zuivelindustrie is flink in beweging. In 2015 eindigt de quota op melk waardoor de melkproductie flink wordt opgeschroefd.

De industrie bereidt zich daarop voor. Dit was onlangs het thema in VMT. Hier een selectie van enkele artikelen.

Bekijk het overzicht