Management

Snel naar een onderwerp

Nieuws

Meer nieuws

Kennis uit de markt

verandermanagement

Veranderen in een foodbedrijf: noodzakelijk of verstandig? Bij het managen van verandering neigen voedingsbedrijven ernaar ons meer te concentreren op de technische kant van het vraagstuk. De voedingsindustrie is immers een technische sector. De technische en menselijke kant zijn complementair en zouden hand in hand moeten gaan om de kans op succesvolle implementaties te vergroten. Maar hoe leid je een foodbedrijf succesvol door een ingrijpende verandering heen?

Gwynt afbeelding

6 best practices voor een succesvolle nieuwe productielijn Mechaniseren wordt steeds belangrijker maar ook steeds lastiger voor foodproducenten. Veel bedrijven voelen de noodzaak, maar twijfelen of ze dan nog wel flexibel zijn. Daarnaast hebben grote investeringsprojecten vaak een slechte trackrecord. Toch is er ook een groep met koplopers die slim mechaniseren en daar succesvol mee zijn. Wat doen deze mechanisatie-kampioenen anders en wat zijn hun belangrijkste beste practices?

Meer artikelen

Agri en Food Trends

Het Agri & Food Trends onderzoek inventariseert de strategie, onderscheidend vermogen en toekomstverwachtingen van agrifoodbedrijven. Tevens zijn de actuele trends in kaart gebracht.


In 2014 is het vertrouwen en imago van agrifood aan het onderzoek toegevoegd.

Het Agri & Food Trends onderzoek is een initiatief van Berenschot, VMT, LTO Nederland, HAS Hogeschool, FNLI en FEVIA.

 

Lees meer over de agri & Food Trends:

Goed imago ondanks vertrouwenscrisis
Foodindustrie moet pro-actiever handelen
Alle Agrifood-berichten

Overnames en fusies

Overname

Bekijk hier een overzicht van alle berichten over overnames en fusies op VMT.nl

Bekijk het overzicht