Water in de fabriek voorkomen, terugdringen en hergebruiken

Capelle aan den IJssel, 27 oktober 2014 10:19 | Hans Damman

EHEDG Nederland en VMT organiseren op 2 december de praktijkdag ‘Water in de fabriek’.

Net al bij de twee voorgaande VMT/EHEDG-bijeenkomsten over allergenen (2012) en microbiologie (2013) zullen de deelnemers ook dit keer overspoeld worden door een golf van praktische kennis en eyeopeners die je in eigen bedrijf tot nadenken en acties aanzetten.

Het programma vermeldt maar liefst tien sprekers die veelal midden in de praktijk staan en daar dagelijks helpen met het oplossen van problemen waar voedingsmiddelenproducenten mee kampen.

Het onderwerp water wordt breed behandeld, van het voorkomen en terugdringen van watergebruik tot het voorkomen van ongewenst water en het veilig hergebruiken hiervan.

TNO, Vitens, Mead Johnson en Fresh Food Factory

Wouter Burggraaf van Burggraaf & Partners, tevens bestuurslid van EHEDG Nederland en organisator van tal van praktijkcursussen, verzorgt maar liefst twee presentaties. Andere sprekers zijn afkomstig van bedrijven als Bioclear, Vitens, Mead Johnson Nutrition, Aco (afwatersystemen), Fresh Food Factory, Ecolab, TNO en bierbrouwerij Jopen. 

Bier van Jopen

Onder het genot van een bierspecialiteit van Jopen kunnen deelnemers na afloop netwerken en opgedane kennis met elkaar bespreken.