Kwaliteitsmanager van het Jaar 2018

header food safety

VMT en het Nederlands Netwerk voor Kwaliteitsmanagement (NNK) organiseren voor de vijfde keer de verkiezing van de Kwaliteitsmanager Food van het jaar (KMvhJ). Zij willen met deze door VMT ingestelde prijs aandacht vragen voor het belang van het vak kwaliteitsmanagement. Met ingang van 2018 heeft deze verkiezing een bredere opzet gekregen door ook Arbo en Milieu/MVO en de beoefenaren daarvan er onder te laten vallen. Daarnaast willen VMT en NNK kwaliteitsmanagers, inclusief KAM-/QESH managers, en hun leidinggevenden bewust maken van hun rol en positie in bedrijven en helpen hun kennis en kunde op een hoger niveau te brengen.

De winnaar wordt bekend gemaakt op het Food Safety Event. Dit jaar organiseert VMT deze bijeenkomst op 29 november in de Flint te Amersfoort. Bekijk hier wie de genomineerden zijn.

VMT en NNK roepen kwaliteitsmanagers op zich kandidaat te stellen. De inschrijftermijn loopt vanaf 1 september tot en met 14 oktober (bekijk hier het reglement). Ook derden kunnen kwaliteitsmanagers die in hun ogen in aanmerking komen voor deze prijs aanmelden, denk aan directe leidinggevenden, brancheorganisaties, certificatie-instellingen, adviesbureaus, toezichthouders enzovoorts. De kwaliteitsmanagers


De jury heeft de drie door haar genomineerde kandidaten voor de titel Kwaliteitsmanager Food 2018 bekend gemaakt. Maak hier kennis met de jury van dit jaar.
De genomineerden zijn:

Marco de Jong, Quality & Sustainability manager, Zandbergen
Gea Stevens, Cluster Condensed manager QA, FrieslandCampina
Marinka Grünbauer, kwaliteitsmanager, Luiten Food