Breakout D2

Sessievoorzitter: Toine Timmermans directeur SamenTegen Voedselverspilling

Verwaarding van rest-stromen
Voedselverspilling  


Sanne Stroosnijder 

Sanne Stroosnijder, Business Development Manager, Wageningen University and Research (WUR)

Hoe kunnen mkb-bedrijven voedsel-verspilling voorkomen en hun reststromen verwaarden?
Samen in een cluster reststromen op een innovatieve manier tot waarde brengen
Hoe implementeer je snel oplossingen voor je reststromen in je bedrijf?

 Alex van Kuilenburg

Alex van Kuilenburg, Business Unit Manager Food, Milgro

Het managen van natuurlijk kapitaal biedt kansen voor de winstgevende duurzaamheid
Hoe kun je natuurlijk kapitaal binnen de foodindustrie managen
Digitalisering versnelt de grondstoffentransitie

 

 Moayad Abushokhedim

Moayad Abushokhedim, oprichter van de 7th Circle dat reststromen gebruikt voor de productie van voedingsingrediënten
FOODITIVE circler economy success story “FROM WASTE TO HIGH QUALITY SWEETENER”
Recycling Alone Is Not Enough
Future food respsobilbity in circler production