Events

FOOD FUTURE EVENT,
MET JAARPRIJS GOEDE VOEDING

De voedseltransitie is ingezet, maar de industrie staat nog maar aan het begin van deze
monsterklus. Producenten, retailers en hun toeleveranciers wordt door een groeiende
maatschappelijke stroming aan het werk gezet om voedsel anders en ‘beter’ te produceren.

De voedseltransitie is veelomvattend: de eiwittransitie voor meer plantaardig voedsel;
de energietransitie voor fossielvrije productie en een forse reductie van CO2-uitstoot;
een transitie in R&D voor producten met minder suiker, zout en vet, maar meer eiwitten
en vezels; een duurzaamheidstransitie voor verantwoorde en eerlijke productie en sourcing,
en minder voedselverspilling. En ten slotte een digitale transitie om alle andere
veranderingen te kunnen realiseren.

Waar staat de industrie? Zijn partijen klaar voor
verandering? Welke inspanningen zijn vereist? Waar gaan directies op inzetten en welke
veranderingen worden er in de wereld van R&D en kwaliteit verwacht? Kom naar het
Food Future Event op dinsdag 9 april 2019 in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein
en praat mee over deze belangrijke ontwikkelingen.➜ meer informatie

inschrijven

FOOD LAW EVENT
20 juni 2019

Het Food Law Event staat geheel in het teken van wetgeving. Voorbeelden van onderwerpen die aan bod komen zijn: het voedingsbeleid in Nederland en de EU, contaminanten, claims, ketenborging en misleiding.

 

ENGINEERING IN FOOD & BEVERAGE EVENT
9 oktober 2019

Het Engineering in Food & Beverage Event is een uniek event dat engineering koppelt aan de food & beverage industrie in Nederland en Vlaanderen. Hierbij staat de vraag centraal: wat kunnen food en engineering van elkaar leren?

 

FOOD SAFETY EVENT
28 november 2019

Voedselveiligheid is het centrale thema van het Food Safety Event. Onderwerpen als bedrijfscontinuïteit, fraude, allergenen, voedselveiligheidsstandaarden en de rol van de kwaliteitsmanager komen tijdens dit event aan bod. Daarnaast wordt de Kwaliteitsmanager van het jaar benoemd.

 

Food Future Event 2019

De voedseltransitie is ingezet, maar de industrie staat nog maar aan het begin van deze
monsterklus. Producenten, retailers en hun toeleveranciers wordt door een groeiende
maatschappelijke stroming aan het werk gezet om voedsel anders en ‘beter’ te produceren.

De voedseltransitie is veelomvattend: de eiwittransitie voor meer plantaardig voedsel;
de energietransitie voor fossielvrije productie en een forse reductie van CO2-uitstoot;
een transitie in R&D voor producten met minder suiker, zout en vet, maar meer eiwitten
en vezels; een duurzaamheidstransitie voor verantwoorde en eerlijke productie en sourcing,
en minder voedselverspilling. En ten slotte een digitale transitie om alle andere
veranderingen te kunnen realiseren.

Waar staat de industrie? Zijn partijen klaar voor
verandering? Welke inspanningen zijn vereist? Waar gaan directies op inzetten en welke
veranderingen worden er in de wereld van R&D en kwaliteit verwacht? Kom naar het
Food Future Event op dinsdag 9 april 2019 in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein
en praat mee over deze belangrijke ontwikkelingen.