Events

 

FFE18_Tekstadvertorial_75x75

Food Future Event - Radicale ketentransparantie: Kan dat?

2018 moet het jaar worden van ‘radicale transparantie’, zegt onderzoeksbureau Mintel in het laatste European Consumer Trends Report. Dat geldt zeker voor de voedingsmiddelenindustrie die moet werken in een omgeving waar feiten en wetenschappelijke inzichten er soms niet meer toe lijken te doen. Is totale openheid over productieprocessen, ingrediënten en toeleveranciers noodzakelijk om het vertrouwen van consumenten, NGO’s én de ketenpartners te herstellen? Wat is de juiste aanpak?

Meer info

21 juni 2018

Het Food Law Event is dé jaarlijkse bijeenkomst waar u op het gebied van levensmiddelenwetgeving in de levensmiddelenketen kennis kunt uitwisselen en netwerken. Van nieuwe wetgeving tot de jurisprudentie over bestaande regelgeving met onderwerpen zoals beleid Nederland en EU, gezondheidsclaims, wat is ‘natuurlijk’, regels rondom productwaarschuwingen en recalls, novel foods, ketenborging en etikettering & misleiding.

 

Locatie: Miele Experience Center, Vianen

 

Binnenkort meer informatie.

MBM_EIFB_Logo2018_nov2017_250px

Engineering in Food & Beverage event

Het Engineering in Food & Beverage Event is een uniek event dat engineering koppelt aan de food & beverage industrie in Nederland en Vlaanderen. Binnen een aantal hoofdthema's komen sprekers uit de praktijk aan het woord. Altijd staat de vraag centraal: wat kunnen food en engineering van elkaar leren?

Meer info

Sfeerimpressie Food Future Event 23 maart 2017

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

sluiten X