Voedingsmiddelenjaarboek/Ingrediëntenwijzer 2018

VMJ-IGW 2018 omslag-1_Voedingsmiddelen jaarboek 2018

VMJ-IGW 2018 omslag-1_VMT ingredienten wijzer 2018 

Het Voedingsmiddelenjaarboek/Ingrediëntenwijzer 2018
Twee handzame naslagwerken voor en over de voedingsmiddelenindustrie zijn nu gecombineerd in één uitgave: het Voedingsmiddelenjaarboek 2018 en VMT's Ingrediëntenwijzer 2018.
Voedingsmiddelenjaarboek 
Dit boek geeft een overzicht van alle voedingsmiddelenproducerende bedrijven in Nederland. Daarbij zijn ook de handelsorganisaties/retail in kaart gebracht. Daarnaast bevat het boek alle organisaties en instellingen die van belang zijn voor de voedingsmiddelenindustrie en is het onderwijs en opleidingenaanbod voor de sector in kaart gebracht. Opgenomen zijn verder de toeleveranciers van machines, apparaten, toebehoren en diensten die actief zijn in of zich richten op de voedingsmiddelensector. Ook adviesorganisaties zijn vermeld.

Ingrediëntenwijzer 
Dit naslagwerk geeft een overzicht van leveranciers van grondstoffen, ingrediënten en additieven voor de voedingsmiddelenindustrie. Daarbij zijn de ingrediënten overzichtelijk in kaart gebracht naar functionele eigenschappen. Tevens geeft de Ingrediëntenwijzer een overzicht van de additievenwetgeving met uitgebreide E-nummerlijsten in vijf talen.

Prijs: € 114,95
* Genoemde prijs is incl. € 3,95 administratiekosten en excl. 6% btw en € 5,- verzendkosten.
Voor vragen over uw bestelling kunt u contact opnemen met onze klantenservice. 
E-mail:               klantenservice@vmt.nl
Telefoon:           0570 – 50 43 25

BESTELLEN