Tebodin opent volgend jaar tweede kantoor in VK

Warrington (VK), 5 december 2017 11:25 | Sophie Laemers

De Britse tak van Bilfinger Tebodin loopt een jaar na opening van het eerste kantoor in Warrington goed. Het multidisciplinaire advies- en ingenieursbedrijf heeft de opening van een tweede kantoor in Teesside op de planning staan in 2018.

De uitbreiding naar het Teesside gebied biedt Tebodin naar eigen zeggen een lokale aanwezigheid op het gebied van de chemische- en de farmaceutische industrie.

Ian Dunkley, directeur van Bilfinger Tebodin in het Verenigd Koninkrijk (VK):  “Het is een fantastisch jaar geweest voor ons. We zien veel interesse nu we lokaal aanwezig zijn. Het aantal werknemers vertienvoudigde afgelopen jaar en het toenemende aantal opdrachten belooft veel goeds voor volgend jaar.”

De omzet komt volgens Dunkley vooral uit projecten voor de verpakkingssector in de  levensmiddelenindustrie en de recycling van constructiematerialen.

“We zijn een nieuwe naam in het Verenigd Koninkrijk, maar geen nieuw bedrijf. Dit maakt het mogelijk om nieuwe cliënten uit verschillende sectoren aan te trekken die graag gebruik willen maken van onze expertise”, aldus Dunkley.