Onprove werkt met twee Duitse bedrijven samen op Interpack

Düsseldorf , 27 maart 2017 15:34 | Tessa van Glabbeek

Gerelateerde berichten

Het Nederlandse bedrijf Onprove, dat productieprocessen wil verbeteren in de foodindustrie, gaat de grens over.

Op de beurs Interpack start Onprove een samenwerking met twee Duitse partners: Hajek-Engineering en GPS Reisacher. Samen realiseren ze papier- en tijdsbesparing door de combinatie van Onprove's software en de aangeboden machines.

Op 4 mei 2017 start de beurs Interpack in Düsseldorf waar mkb-bedrijf Onprove de mogelijkheden zal presenteren voor klanten die meer willen halen uit hun productieprocessen. Samen met Hajek-Engineering en GPS Reisacher is dat onder andere mogelijk door werkorder- en productieplanning aan de lijn toe te passen zonder papier. Internationaal krijgen klanten van Hajek de software van Onprove aangeboden om te gebruiken bij aangeschafte productieapparaten.

Papierbesparing voor productieprocessen
De klanten van Onprove zijn mkb-bedrijven die meer uit hun productieproces willen halen. Want een productieproces dat optimaal draait, zorgt voor maximale winst en kwaliteit. Onprove helpt zijn klanten alle processen in hun bedrijf optimaal te organiseren. Met als focus het wegwerken van de (verborgen) verliezen in de foodindustrie. Naast effectiviteit is ook duurzaamheid een steeds groter speerpunt.

De samenwerking met Hajek-Engineering en GPS Reisacher zorgt ervoor dat er behoorlijk bespaard kan worden op papiergebruik, dat er inzicht is in de verliezen en dat allerhande CCP’s geborgd zijn. Met de DPS-software van Onprove is er geen papier meer nodig voor de werkorders en de productieplanning. De software laat klanten direct zien waar verbetering nodig is in hun bedrijfsprocessen.

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

sluiten X