Onprove genomineerd voor Duurzaamste Bedrijf van Nederland

Waddinxveen, 19 mei 2017 13:52 | Tessa van Glabbeek

Gerelateerde berichten

Stichting Nederland CO2 Neutraal nomineerde Onprove voor het Duurzaamste Bedrijf van Nederland.

Onprove verdiende haar nominatie voor het Duurzaamste Bedrijf van Nederland door de samenwerking die ze onlangs aangingen met twee Duitse bedrijven. Onprove maakt zich had voor het verbeteren van productieprocessen in de foodindustrie en richt zich op besparen van tijd en papier. De door Onprove ontwikkelde software maakt het mogelijk om werkorder- en productieplanningen te maken zonder het gebruik van papier.

Er zijn diverse bedrijven bekend die zich hardmaken voor verandering, door bijvoorbeeld minder energie en grondstoffen te gebruiken of over te stappen op duurzame alternatieven. Stichting Nederland CO2 Neutraal heeft als doel gesteld om het bedrijfsleven hierbij te helpen, om samen te werken aan een schone toekomst. 

Dat doen zij door het organiseren van bijeenkomsten om te inspireren met de juiste sprekers en met praktische tips. Dit jaar gaan ze voor het eerst op zoek naar het Duurzaamste Bedrijf Van Nederland. Onprove is een van de eerste bekendgemaakte genomineerden. Zij starten een samenwerking met twee Duitse bedrijven die apparatuur verkopen aan fabrieken. Beide bedrijven gaan hun software aanbieden en daarmee hopen ze veel papier te besparen in Europa.

Klanten van Onprove zijn mkb-bedrijven die meer uit hun productieproces willen halen. Want een productieproces dat optimaal draait, zorgt voor maximale winst en kwaliteit. Onprove helpt zijn klanten alle processen in hun bedrijf optimaal te organiseren. Met als focus het wegwerken van de (verborgen) verliezen in de foodindustrie. 

Naast effectiviteit is ook duurzaamheid een steeds groter speerpunt. De samenwerking met Hajek-Engineering en GPS Reisacher zorgt ervoor dat er behoorlijk bespaard kan worden op papiergebruik, dat er geen fouten worden gemaakt bij omstellingen, dat er inzicht is in de verliezen en dat allerhande CCP’s geborgd zijn. 
 

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

sluiten X