Internationale business leads tijdens B2B Matchmaking event op Empack Relatiedagen

HArdenberg , 29 juni 2017 17:05 | Tessa van Glabbeek

Gerelateerde berichten

Op 20 en 21 september vindt het B2B Matchmaking event plaats. Het doel van dit interactieve event is om internationale contacten tot stand te brengen tussen bedrijven, onderzoekers en andere potentiële klanten uit Europa die geïnteresseerd zijn in projectontwikkeling, uitbreiden van hun netwerk en business development.

De samenwerking met Kamer van Koophandel en Enterprise Europe Network biedt de verpakkingsindustrie kansen om internationale contacten te leggen, te netwerken en fundamenten te bouwen tijdens Empack Relatiedagen. Op 20 en 21 september vindt het B2B Matchmaking event plaats in hal 5 van Evenementenhal Hardenberg.

Business leads uit Nederland en Duitsland Exposanten van Empack Relatiedagen en TIV presenteren hun bedrijfsprofiel voorafgaande het event op een interactief platform, waar Nederlandse en Duitse bezoekers gemakkelijk aanbieders terugvinden. Vervolgens zullen tijdens de beurs prangende uitdagingen te behandeld worden. Dat kunnen bedrijven zijn die op zoek zijn naar agenten, distributeurs of productiepartners, maar ook partners voor technologische ontwikkeling en R&D.

Kijk voor meer informatie over het programma en aanwezige innovaties op www.empackrelatiedagen.nl. Op 20 & 21 september is Evenementenhal Hardenberg geopend van 13.00 tot 21.00 uur. Bezoeken kan alleen met een toegangsticket door vooraf online in te schrijven. Met één toegangsticket kan men alle beurshallen bezoeken.

.

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

sluiten X