Inschrijvingen SIAL Paris 2018 in volle gang

PARIJS, 14 november 2017 13:54 | Tessa van Glabbeek

Gerelateerde berichten

De inschrijvingen voor de internationale beurs SIAL in Parijs zijn alweer gestart. De beurs vindt plaats van 21 tot en met 25 oktober 2018.

De inschrijvingen voor SIAL Paris zijn in volle gang. Tijdens de laatste editie in 2016 werd er vanwege het grote aantal aanmeldingen een tijdelijke extra hal gebouwd. Volgend jaar wordt deze extra hal uitgebreid omdat het aantal exposanten blijft groeien.

Internationaal

In 2016 namen 7000 exposanten deel, waarvan 85% afkomstig van buiten Frankrijk. De SIAL Paris is dé beurs bij uitstek voor zowel het ontmoeten van nieuwe klanten als voor het onderhouden van huidige klantrelaties. De SIAL Paris is het meest internationale voedingsmiddelenevenement ter wereld.

Ook vanuit Nederland is de belangstelling voor de SIAL elke editie weer groter en neemt het aantal deelnemende bedrijven toe. In 2016 steeg het aantal Nederlandse deelnemers van 153 naar 190.

Leveranciers

De SIAL is, behalve voor producenten van voedingmiddelen, ook interessant voor leveranciers van voedingsmiddelenequipment en -technologie. Equipment is een onmisbaar onderdeel van de voedingsmiddelenbranche. De Tech & Equipmentsector telde op de SIAL Paris 2016 meer dan 200 exposanten en kon rekenen op grote tevredenheid onder zowel de deelnemende bedrijven (90%) als de bezoekers (92%).

Deelname aan de SIAL Paris 2018 is mogelijk als individueel bedrijf of via de door Gielissen georganiseerde Dutch Pavilions.
Promosalons Nederland is de officiële Nederlandse agent voor alle SIAL-beurzen. Bedrijven die geïnteresseerd zijn in deelname aan één van de SIAL-beurzen kunnen contact opnemen voor het reserveren van een stand of voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte. Neem voor al uw vragen contact op via: 020-4620020 of c.kuijper@promosalons.nl.