HAS Hogeschool biedt nieuwe online cursus ‘Meat technology in the Netherlands’ aan

's-Hertogenbosch, 14 september 2018 08:58 | Jorine van Knippenberg

In oktober start HAS Hogeschool met een nieuwe Engelstalige online cursus voor professionals uit de vleessector wereldwijd.

HAS Hogeschool geeft de cursus Vleestechnologie al meer dan tien jaar. Nu wil zij de beschikbare kennis en ervaring gaan aanbieden aan professionals op een plaats en tijdstip naar hun eigen voorkeur.

Inhoud van de cursus

De online cursus bestaat uit acht verschillende modules. Onderwerpen die worden behandeld zijn onder andere vleestechnologie in de algemene zin en specifieke informatie over rund-, kip- en varkensvlees en vleesproducten. Verder is er aandacht voor trends en ontwikkelingen in de Nederlandse vleestechnologie. 

De cursus maakt gebruikt van verschillende werkvormen: zowel filmpjes en korte artikelen als praktijkopdrachten behoren tot het cursusmateriaal. Binnen de online omgeving is er de mogelijkheid tot interactie met de docent en met mede-cursisten.

Op de website van HAS Hogeschool is meer informatie te vinden over de cursus.