Cambridge Engineered Solutions opent kantoor in ’s-Gravenzande

's-Gravenzande, 16 december 2016 16:53 | Nathan Strik

Om klanten in de voedingsmiddelenindustrie beter van dienst te kunnen zijn heeft Cambridge Engineered Solutions een kantoor geopend in Nederland.

De vestiging in ’s-Gravenzande biedt de fabrikant van metalen loopbanden, filtratiesystemen en gaas voor procestechnische doeleinden een aanspreekpunt voor klanten uit Europa, het Midden-Oosten en Afrika.

Meertalige ondersteuning

Cambridge-klanten in deze vier regio’s hebben nu toegang tot sales en klantenservice in meerdere talen, waaronder Engels, Frans, Duits, Nederlands, Italiaans en Spaans. Orders en serviceverzoeken worden nu direct door het kantoor in ’s-Gravenzande verwerkt. Dit betekent ook kortere levertijden voor in Nederland geproduceerde en opgeslagen producten.

Verheugd

“Dit is een fantastische kans voor onze overzeese klanten in food en fabricage. Ze hebben nu de optie om een snellere reactie te krijgen van een lid van het EMEA [Europa Middle-East, Africa, red.] service center team”, aldus Mike Truitt, internationale salesmanager van het Amerikaanse Cambridge.

Truitt: “We kijken er naar uit om onze samenwerkingsverbanden in de regio voort te zetten en de kans om onze klanten te bedienen met dezelfde kwaliteit en technische ondersteuning die ze nu al decennia vanuit het buitenland ontvangen.”

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

sluiten X