Bunzl breidt assortiment thermoverpakkingen uit

Arnhem, 17 maart 2017 13:18 | Tessa van Glabbeek

Gerelateerde berichten

Bunzl Retail & Industry, leverancier van verpakkingen, disposables en hygiëneproducten, voegt twee revolutionaire verpakkingsoplossingen toe aan haar assortiment thermoverpakkingen: de CellPackThermo-isolatieverpakking en de Innolabel-timestrip.

Bunzl biedt nu een uitgebreide lijn verpakkingsoplossingen voor het veilig bewaren en vervoeren van producten die gevoelig zijn voor temperatuurschommelingen.  

Bunzl speelt met de assortimentsuitbreiding in op de groeiende vraag naar verpakkingsoplossingen die speciaal ontwikkeld zijn om de temperatuur van producten te monitoren en ze te beschermen tegen temperatuursinvloeden van buitenaf. Voorbeelden van deze producten zijn versproducten, bloemen, wijn en kaas.
 
Innolabel
Met de Innolabel-indicator kunnen gebruikers monitoren of een product een bepaalde temperatuurgrens heeft overschreden en indien dat het geval is, hoe lang. De strip is uniek in zijn soort, omdat hij zowel de temperatuur als de tijd meet.
  
CellPackThermo-isolatiepack
De CellPackThermo-isolatiepack is ideaal om producten op een constante temperatuur te houden tijdens transport. Het maakt daarbij niet uit of deze bevroren, gekoeld, op kamertemperatuur of warm moeten worden vervoerd.
  

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

sluiten X