SEM diensten

Inzicht in de structuur en thema’s van de foodindustrie is noodzakelijk om succesvol te zijn in deze grote industriesector. Maar de wereld van food is complex. De voedingsmiddelenindustrie staat momenteel volop in de schijnwerpers. Voedselschandalen en incidenten krijgen veel aandacht. De maatschappelijke verantwoordelijkheid als het gaat om gezonde en ongezonde producten wordt veel bediscussieerd. Veel organisaties zijn op zoek naar hoe zij hun communicatiestrategie kunnen aanscherpen.

Internet en online vindbaarheid spelen daarbij een belangrijke rol. Het aantal websites explodeert enorm en de rol van zoekmachines wordt steeds belangrijker
•          Waarom staan mijn concurrenten op een hogere positie in Google?
•          Hoe krijg ik met mijn huidige website meer bezoekers?
•          Hoe zorg ik ervoor dat een bezoeker de door mij gewenste
           actie onderneemt op mijn website?

Stelt u zich een of meer van deze bovenstaande vragen?

Kan uw potentiële klant u goed vinden in Google? Met deze vraag, bovenstaande vraagstukken en het invullen van uw marketingdoelstellingen helpen wij u graag. Als specialist in uw sector denken wij mee.
 
VMT biedt u kwalitatief hoogwaardige SEM-diensten (Search Engine Marketing) om u te laten scoren met Google. Een greep uit onze mogelijkheden: google adwords local, linkbuilding, mobiele websites, landingspagina’s, facebook introductie promotie, linkedin adverteren, new business pakketten. Dit betekent meer leads, directe onlineverkoop of meer traffic en dat resulteert uiteindelijk in meer omzet.
 

Gratis Quickscan
Maak nu een afspraak voor een gratis Quickscan-analyse (ter waarde van € 250,-) van uw website en een advies op maat. Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met uw media-adviseur Monique van Neutegem, tel. 010-2894072, mail m.neutegem@mybusinessmedia.nl OF Anneloes Veerman, tel. 06 12 70 70 14, mail a.veerman@mybusinessmedia.nl

SEO